Life Stories Viata

10 lucruri pe care le puteți face să vă simțiți mai bine când sunteți supărat

Au dispărut zilele în care eram micii copii care aveau totul în viață și singurul motiv pentru care eram triști era pentru că părinții noștri nu ne lăsaseră să luăm bomboana sau noua cutie de creione.

Știi de ce câinii sunt fericiți? Pentru că trăiesc în prezent și se gândesc doar la ceea ce este în fața lor. Noi, pe de altă parte, suntem întotdeauna pierduți în propria noastră lume de gânduri și vise, care ar putea fi motivul pentru care tindem să ne simțim uneori supărați. Chiar dacă este perfect bine să simțiți supărați uneori, trebuie să trageți linia și să faceți pași pentru a simțiți mai bine. Iată ce trebuie să faceți dacă doriți să vă simțiți mai bine, instantaneu.

Stați și reflecați.

Opriți-vă și începeți să întrebați de ce vă simțiți așa. Este important să știți ce vă deranjează, astfel încât să puteți remedia problema dacă este posibil. Altfel, ați ști cum să vă ajustați.

Vorbește cu cineva.

În lumea Facebook, dorim întotdeauna să le spunem celorlalți că ne-am descurcat perfect și că nimic nu ne deranjează. Dar, dacă ajungeți la cineva care înțelege – care ar putea fi prietenul tău sau părintele tău – te-ai simți mult mai bine.

Joaca cu animalele de companie.

De aceea trebuie să ai un câine sau o pisică etc.

Mergeți la plimbare.

În timp ce tot ce vrețifaceți este să stați în pijamalele și să uițtai la o emisiune TV, trebuie să motivați pentru a merge la o plimbare. Plimbarea singur vă va ajuta să vă curățați capul și să scăpați de toată energia negativă.

Bea ceva sanatos.

Când ai grijă de tine, întotdeauna te simți bine. De aceea, atunci când aveți un suc sănătos pe care îl iubiți, v-ar face să simțiți super. Sucurile sănătoase au mai multe avantaje de îmbunătățire a dispoziției.

Scrieți.

Nu aveți nevoie de o pregătire extraordinară, pe măsură ce veți scrie doar pentru dvs. Acesta este motivul pentru care se spune că trebuie să țineți jurnale.

Trage un pui de somn.

Există momente când vă simțiți supărați și trebuie doar să vă reîncărcați bateriile. Somnul vă va ajuta să vă relaxați, să vă liniștiți mintea și vă veți treziți energic.

Planificați o activitate distractivă.

S-ar putea să nu simțiți ca și cum ați face ceva de genul. Deci, planificați-vă să vă distrați, fie să invitați un prieten sau să decideți să creați ceva asemănător unei viziuni sau a unei ambarcațiuni de hârtie.

Faceți ceva spontan.

Și sunt momente când nu trebuie să rămâneți în planul dvs. și să faceți ceva spontan, așa cum în general aceste lucruri sunt pline de distracție. Dacă renunțăm la rutina noastră de fiecare dată, veți ajunge să faceți lucruri interesante.

Râdeți

Puteți petrece timp cu cineva care face să râdeți și are un simț uimitor al umorului.