Life

10 motive pentru care oamenii vă ignoră

În timp ce unii oameni atrag alte persoane ca un lipici adeziv, alții sunt total ignorați. Cu toate că oamenii sunt creaturi sociale. Chiar dacă te consideri singur, trebuie să comunici în fiecare zi cu un număr destul de mare de oameni. Dar, uneori, oamenii nu se plac reciproc, adesea fără motiv.

Cu toate acestea, situația poate fi diferită. Este posibil să existe motive bune pentru care oamenii să vă evite într-o scală mai largă. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente:

Nu îi ascultați pe ceilalți. Nimic nu este mai enervant decât o persoană care vorbește doar despre ea însăși. Și nu face nici un efort să audă ce îi spune celălalt. Poate că este timpul să vă închideți gura și să vă deschideți urechile, pentru a scădea numărul de „hateri”.

Critici prea mult. Nimănui nu îi plac oamenii care știu doar să critice și niciodată nu-i dau complimente celorlalți. Uneori, unele lucruri ar trebui să rămână tăcute și ar trebui să le permiteți oamenilor să se bucure de lucrurile care îi fac fericiți.

Nu sunteți niciodată vinovați. Încrederea față de alții sau incapacitatea de a recunoaște greșelile este o altă caracteristică pe care oamenii nu o pot tolera în ceilalți, deoarece este pur și simplu imposibil să nu fiți niciodată vinovați.

Sunteți lăudăroși. Tuturor ne place să ne bucurăm de succesele și realizările noastre, dar înfrângerea fără limite va lăsa o impresie complet greșită. De asemenea, dacă vă setați ca și cum ați fi deasupra altora, veți aduna mai mulți dușmani decât prietenii.

Emanați egoism. Dacă evitați întotdeauna plata facturilor, fiți siguri că ceilalți oameni din jurul dvs. văd acest lucru și nu vor agrea deloc comportamentul. Uneori se va întâmpla că „nu aveți bani”, dar este un lucru complet diferit de a fi egoist.

Sunteți plini de negativitate. Cu alte cuvinte, sunteți unul dintre acei oameni care sunt întotdeauna în dificultate, deasupra lor este întotdeauna un nor întunecat și întotdeauna văd doar partea negativă în tot. Având în vedere că astfel de sentimente pot fi transmise cu ușurință celorlalți, nu e de mirare că oamenii vă evită destul de des.

Nu luați nimic serios. Ați întârziat la diferite întâlniri, anulându-le în ultimul moment, nu respectați promisiunile pe care le faceți și așa mai departe. Astfel de acțiuni le arată oamenilor că nu îi respectați și nimeni nu vrea să fie aproape de o persoană pe care nu pot conta.

Ești necinstit. Când vorbim despre cineva care este un prieten bun, înseamnă că persoana este sinceră cu noi. Mulți oameni care se comportă prost sunt necinstiți, mincinoși și doresc să știe totul. Dacă vă comportați așa, nu vă întrebați de ce vă ignoră oamenii.

Ești nepoliticos. Dacă sunteți o persoană care se comportă urât, îi insultă pe alții și îi face de râs – opriți-vă pentru că nu vă face o persoană cu care oamenii își doresc să își petreacă timpul. Desigur, veți fi în situația în care nu sunteți de acord cu cineva. Sau veți vedea ceva pe care nu voiați să-l vedeți, dar nu are rost să ridicați tonul.

Întrebați-vă constant de valoarea voastră. Trebuie să fiți o persoană neatrăgătoare dacă vă întrebați în mod constant de ce alte persoane nu vă consideră prea importante așa cum credeți că sunteți. Să spunem că cei doi prieteni au plecat undeva fără tine și că ești supărat. Calmează-te, ei sunt totuși prietenii tăi și viața lor nu se va opri când tu nu ești acolo.

Acordați atenție lucrurilor pe care le faceți sau cum tratați persoanele din jurul vostru. Dacă nu schimbi ceva la tine, nu te mira de ce oamenii te ignoră. Câteva detalii sunt chiar evidente.