Life

5 semne ce demonstrează că nu sunteți făcuți pentru un job de la 9:00-17:00

Veți lua decizii dificile,veți face sacrificii și compromisuri în viața voastră. Unele dintre alegerile pe care le faceți vor rămâne cu voi pe tot parcursul vieții. Alegerile tale vor determina ceea ce devii. Una dintre cele mai importante decizii pe care le vei face în întreaga ta viață este „ce vreau să fiu?”

Cea mai mare parte a celor tineri doresc să fie workaholici. Vor să-și înființeze propria afacere și să obțină noi realizări. Dar știm cu toții că nu toată lumea poate fi un antreprenor de succes și nu toată lumea se naște să muncească de la ora 9 la 17.

Iată cinci semne care demonstrează că nu ești făcut pentru un job de la 9 la 17 :

Urăști să te trezești devreme
Trezirea matinală este străină pentru tine? Ei bine, acest lucru poate fi, de asemenea, clasificat ca „lene” dacă dormi prea mult. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să fi o bufniță de noapte care rămâne trează până la 4 dimineața, ar putea fi un semn de inteligență.

Potrivit cercetărilor, bufnițele de noapte se pot adapta la lumea modernă mai bine decât cei care se trezesc foarte devreme. Un alt studiu sugerează că bufnițele de noapte sunt probabil mai bogate decât omologii lor, ca urmare a sporirii inteligenței lor. Dacă ești o bufniță de noapte și ți se pare greu să te trezești dimineața devreme, un job de la 9 la 17 nu este pentru tine.

Nu faci față autorității
În lumea corporațiilor, este imposibil să te comporți ca și „șeful”. Vei avea manageri peste tine; managerii vor avea la rândul lor alți manageri și așa mai departe. Dacă nu poți suporta autoritatea și îți place să faci ce și când vrei, poți uita că există ceva numit „job full-time” pe această planetă.

Nu poți lucra în echipă

Lucru în echipă? Pot să o fac mai bine singur. Dacă acesta este ceea ce credeți, înseamnă că atunci când veți auzi fraza „Lucru în echipă”, veți simți că v-ați născut să fiți diferit. Cele mai multe birouri își împart angajații în echipe, așa cum cred cu tărie în „Lucrul în echipă face munca de vis”.

Dacă nu vă place să vedeți cunoștințele voastre făcând lucruri imperfecte sau nu vă puteți suporta colegii spunându-vă cum să faceți treaba, chiar nu ar trebui să vă deranjați cu un job full-time.

Nu poți sta într-un singur loc timp de 8 ore
Sunt atât de multe de explorat; Nu-mi pot petrece viața de 8 ore pe zi așezat la un birou mic. Dacă aveți acest sentiment în inima voastră, un loc de muncă nu este un lucru potrivit pentru dumneavoastră. Chiar dacă avem nevoie de oameni care lucrează la birouri, nu există nici un fel de negare în legătură cu acest lucru, dar întreaga lume nu depinde de cei care lucrează la birou.

Există mii de moduri de a-ți face o viață frumoasă în timp ce faci ceea ce-ți place. Dacă vă place să călătoriți, puteți fi un blogger ce călătorește sau un fotograf care vinde imagini cu locații exotice.

Aveți obiceiul de a întârzia
Dacă ajungeți mereu târziu, veți avea dificultăți de adaptare într-un mediu corporatist în care totul se referă la „a fi la timp”. Întârzierea nu este niciodată un semn de inteligență, înseamnă doar că nu vă pasă de timp. Din păcate, trăim într-o perioadă în care „timpul” este cea mai valoroasă monedă. Cu cât vei ajunge mai repede și mai devreme, cu atât vei avea mai mult succes.