Pasiuni

Ce parere aveti despre Burger Fest?

In acest weekend are loc Burger Fest. BURGER FEST! Adică un eveniment unde dai bani ca să intri ca să poți să dai alți bani ca să cumperi niște burgeri.

Nu știu dacă ați observat, dar in București burgerul a inlocuit clasica șaorma și sâmbătă, odată cu Burger Fest, acest lucru devine oficial. Burgerul inlocuieşte șaorma. Doar fraierii și ăia care vor să halească ceva când pleacă din club mai mănâncă șaorma. Și ăștia din urmă bagă in ei șaorma nu pentru că au pofta de una, ci pentru că nu există burgherie(!?) deschisă non-stop. Nu ințeleg incă de ce nu a făcut cineva așa ceva.

Revenind la maraton. Bă care e treaba cu maratoanele astea unul după altul? In fiecare sfârșit de săptămână, hap un maraton. Sau un semi-maraton. La modul hai să o punem de un maraton, dar parcă e prea mult 40 de km. Parcă se cam sperie lumea. Ii zicem semi-maraton si il lăsăm la 20 de km pentru ca toată lumea să termine și să vină și saptămâna viitoare la următorul semi-maraton pe care il vom organiza. Facem și un site sau un blog unde scriem cât de tare este să participi la semi-maraton, că o să te simți ca o vedetă, ca o să slăbești, că o să-ți facă lumea poze.

In timpul cursei vei avea zeci, sute, mii, chiar milioane de oameni care te aplauda si te incurajeaza, in timp ce alti zeci de fotografi iti fac sute de fotografii (din pacate putini sunt dotati cu o fata de maraton fotogenica). Cum să nu te duci să alergi după ce afli că MILIOANE de oameni te vor aplauda PE TINE și te vor incuraja PE TINE și iti vor face poze ȚIE.