Life

Ce sa faci atunci când ești trist?

Nu sunteți sigur ce să faceți atunci când sunteți trist?

Atunci dragul meu, nu ești singur. Mulți oameni din această lume navighează în aceeași barcă. Se poate să ieșiți foarte greu din astfel de condiții. Dar nu este ceva permanent.

Niciunul dintre sentimentele cu care vă confruntați în fiecare zi nu sunt permanente. Acestea se vor schimba odată cu trecerea timpului. Nu le poți ține și nu le poți opri pentru totdeauna.
Dar iată ce puteți face când sunteți cu adevărat trist ca să ieșiți dintr-o astfel de situație:

1. Puteți folosi cerneală și hârtie pentru a vă împiedica sentimentele. Tu nu vei păstra aceste sentimente cu tine, sau nu ai de gând să le împărtășești cu nimeni. Deci, puteți începe să scrieți fără a vă gândi de două ori. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați corpul.

2. Poate puteți ajuta pe cineva acasă sau la locul de muncă. Da, dacă fiul sau fiica dvs. face un proiect școlar, atunci ajutați-l să-l completeze. Dacă prietenul tău lucrează la un blog, atunci îl poți ajuta cu câteva sugestii.

3. Nu acordați timp minții sau corpului să se întristeze. Da, vă puteți implica doar în spălarea sau curățarea lucrurilor. Când sunteți ocupat să faceți diferite activități, atunci nu vă veți simți trist; în schimb, veți putea realiza anumite lucruri.

4. Începeți să acționați. Când știți că există ceva specific, care vă face trist, atunci va trebui să începeți să acționați împotriva acestuia. Va trebui să faci un plan și să începi să lucrezi la el. În acest fel puteți sta departe de a fi trist.

5. Plimbarea vă poate menține plini de energie și vă poate stimula nivelul acesteia. Există numeroase studii care arată că exercițiile fizice vă pot menține activi toată ziua și nu vă veți simți deloc triști.

6. Petreceți timp în fața televizorului sau a calculatorului. Nu poți fi trist când vezi ceva ce îți place. Cel puțin o oră pe zi.

7. Dansul este o altă opțiune bună pentru cei care nu doresc să fie triști. În general, veți începe să vă simțiți melancolici când sunteți singuri. Deci, când sunteți singur în public, începeți să ascultați muzică. Dacă sunteți acasă singuri, atunci puteți să dansați.

8. Puteți să vă apelați familia și să discutați cu ei. Nu trebuie să vă faceți griji deloc. Nu te vei simți trist dacă îți faci un obicei de a vorbi mai des cu ei.

9. Vizitați un salon de înfrumusețare unde vă puteți face pedichiura și manichiura. Nu veți simți deloc trist când veți avea ocazia să vă răsfățați.

10. Poți ajuta pe cineva care are nevoie, cu mâncare. În cazul în care cunoașteți un om nevoiaș care nu își permite nici mâncare, ar fi extraordinar. Acesta este modul în care vă puteți face fericit.

Deci, urmați sfaturile și rămâneți întotdeauna fericiți. Tristețea este doar un sentiment, iar acesta nu va rămâne pentru un timp îndelungat, dacă nu permiteți să se întâmple acest lucru.