Pasiuni

Ce să faci la prima intâlnire – 10 pași

Poate nu știați, dar eu sunt un mare șef in arta seducției. Și nici măcar nu arăt bine, nu sunt frumos, dar mie imi place treaba asta cu seducția. Aseară, după ce am văzut filmulețul ăsta destul de idiot, mi-am dat seama că băjeții de acolo au uitat să spună câteva lucruri esențiale legate de prima intâlnire. Dar nu este nicio problema, vi le voi spune eu acum.

1. Trebuie să fiți imbrăcați adecvat. Nu este frumos ca tu să vii in teniși, iar ea in pantofi cu toc. Nu este frumos ca tu să porți tricou, iar ea rochie de seara. Cel mai bine este să-i spui de când planificați intâlnirea cam ce ai de gând sa faci cu ea și pe unde ai de gând să o duci, ca să se poată imbrăca adecvat.

2. Trebuie sa ajungi primul. Este musai să nu ajungi după ea. Ce-i drept, este destul de greu să ajungi după o fată, pentru că ele toate intârzie, dar totuși, ai grija sa ajungi acolo primul.

3. Oferă-i un compliment. De cum vă intâlniți, tu trebuie să o iei in brațe, să o pupi pe obraz și NEAPĂRAT SĂ II FACI UN COMPLIMENT!! Ce bine arăți, ce pantofi drăguți ai, ce cercei drăguți ai, ce bine iți stă părul…ORICE!

4. NU trebuie sa te imbeți. Dacă știi că ai probleme cu băutura, comandă-ți un suc. NU TE IMBĂTA!

5. Admir-o! Unul dintre cele mai importante lucruri intr-o primă intâlnire este momentul când fata se ridică și se duce la baie. Se ridică și se duce la baie ca să poată fi ADMIRATĂ! In acel moment tu trebuie să te uiți după ea, pentru că ea va face tot posibilul să meargă sexy, pentru că știe că te vei uita după ea…practic, de-aia s-a și ridicat să se ducă la baie.

6. Dacă tu iți comanzi un suc și ea o bere, ridică-te și pleacă.

7. Nu vorbi despre fosta!!! Sau despre cât de mult ai suferit tu in relațiile anterioare.

7.5. Nu vorbi despre tine!! Las-o pe ea să vorbească despre ei și ce-i place ei. Nu fi mereu de acord cu ea, tachineaz-o, joacă-te puțin cu mintea ei, rămâi misterios, nu o lăsa să afle totul despre tine din prima așa.

7.7.5. Nu vorbi despre SEX!!!

8. Mai oferă-i un compliment. Fă-o să se simtă dorită de tine. Fă-o să se simtă apreciată.

9. La plecare, sărut-o!! Toate vor să fie sărutate, altfel nu ar fi ieșit cu tine. Nu contează dacă te refuză, deși, dacă urmărești pașii mei de mai sus este imposibil să nu vrea să te sărute.

10. Și poate cel mai important, NU O MINȚI! Femeile au super simțul ăsta al minciunii, te prind imediat și nu e ok să vadă că tu minți chiar din prima așa.

Și am și un pas bonus pentru voi, asta in cazul in care doriți să o omorâți așa din prima seară. Spuneți-i că știți voi un blog tare, unu’…filipz.ro sau ceva in genul ăsta. Dacă spuneți asta, sigur o să aveți o a doua intâlnire.