Viata

Ce se intampla daca nu rad? – VII

Cand voi sti daca timpul este corect?
Cel mai bun lucru despre momentul umorului nepasator este gasirea locului dulce cu sincronizarea comediei, dar acest lucru va poate determina sa reganditi intreaga situatie, ceea ce va elimina cu siguranta stralucirea a ceea ce doriti sa spuneti!

Singurul lucru de facut este sa spui ce vrei sa spui cand crezi ca ar functiona; in acest fel, daca nu atingeti marca cu timpul, puteti invata cel putin din experienta!

Ce se intampla daca nu rad?
Asa cum am mentionat aici, nu tuturor le va fi amuzant brandul dvs. de umor si asta este ok!

Daca vrei sa razi, este probabil ca, daca nu primesti unul, iti vei pune la indoiala abilitatile tale nepasatoare.

Fii cat se poate de natural daca umor mort este o abordare a umorului pe care abia incepi sa il inveti. Veti primi intotdeauna rasetele potrivite la momentele corecte de la oamenii potriviti!

Cum pot invata cum sa simt umorul sec?
Poate fi foarte dificil sa inveti cum sa ai un simt scazut al umorului daca nu este natural. Cu toate acestea, cu cat va exersati mai mult continutul, livrarea si calendarul, cu atat veti obtine mai mult in noua dvs. cautare neperformanta.

Inspirati-va din cativa comedii care pot sa ofere cea mai amuzanta linie si sa nu tremure un centimetru. Studiaza acei oameni si vezi ce poti castiga din experienta lor in domeniu.

Si, in sfarsit, daca aveti dubii, practicati si practicati inca ceva pentru a perfectiona arta unui simt al umorului scazut!

Leave a Reply