Pasiuni

Ce vad barbatii la o femeie la prima intalnire – II

Picioare lungi pentru dans 19% dintre ei. Am ajuns la concluzia ca parul la barbati are o mare influenta. Poate fi un stimul pentru barbati ca ii place bruneta sau blondul la parul lung, iar roscata arzatoare ar fi o adevarata provocare. Da, dupa cum puteti vedea, parul are sanse de 11% sa fie observat la prima intalnire .

Urechile si nasul. Poate ca acest lucru pare prea mult si ireal, dar un nas imparte locul cu ochii. Astfel incat doar 7% dintre barbati la prima intalnire au remarcat aceste caracteristici ale fetelor.

Poate surprinzator, dar buzele -5% si zambetul 6%. „Uita-te la buzele mele si vei citi totul pe ele.” Barbatii par ca nu auzit de aceasta vorba.

Sansele ca acestea sa le placa unei fete pentru accesorii de moda si imbracaminte pe care le poarta sunt minime. Doar 4% dintre barbati, primul lucru pe care il observa sunt hainele.

Si alte privilegii si avantaje in ceea ce priveste frumusetea fetei. Cum ar fi crunch-urile si unghiile frumos ingrijite, pielea delicata poarta 1%.

Sunt preferate curbele catre fata. Ne spune asta ceva sau omul este de acord sa se sperie pur si simplu pentru un fund perfect si busturi luxuriante?