Din imprejurimi

Cine nu e mandru de generatia lui?

Este o melodie foarte tare cântată de Nas, Damian Marley şi Lil Wayne in care refrenul spune că ” my generation will make a change “.

Asta am simţit aseara când după ce am aflat ca Monta nu a ieşit preşedinte, am plecat la IMAX să văd Interstellar. Acum regret nespus că am fost şi am ratat probabil cea mai tare emisiune Sinteza Zilei din ultimii ani. In drum spre AFI, pe stradă era haos. Claxoane, lumea ţipa, intr-un cuvânt SPECTACOL. Ca in vremurile bune când cea mai mare echipă din România câştiga vreun mare meci pe Ghencea.

La IMAX in sală, toata lumea făcea glumiţe să se pună Antena 3 in loc de reclame ca să râdem şi noi puţin de Ciuvică, Gâdea, Badea, Dana Grecu şi toţi baieţii.

Astăzi, in metrou, doi tipi de lângă mine se uitau pe telefon si râdeau la o poză cu boul de Gâdea. Am coborât la Politehnică şi am văzut o grămadă de studenţi si oameni tineri care au votat cu Iohannis. Parcă deja văd lumea altfel. Parcă deja simt că am reuşit. Toată lumea aia de la Politehnică din staţie votase cu el. Toţi participaseră la această mare victorie a noastră.

Nu ştiu cum să vă zic, dar cred că e prima oară când sunt mândru de generaţia mea şi sunt mândru că am reuşit schimbarea. Parcă deja văd România cu alţi ochi.