Viata

Conceptiile gresite ale unui simt scazut al umorului – II

Nu este o surpriza faptul ca persoanele care poseda un nivel scazut al umorului, fie in mod natural, fie ca o abilitate invatata, pot fi percepute ca un tip specific de personaj.

Persoanele care au un simt scazut al umorului pot fi percepute ca fiind multe lucruri, inclusiv:

Nepoliticos
Obositor
Patronizant
Condescendent
Ignorant
Ofensator

Si, desi acest lucru poate fi incredibil de adevarat pentru unii oameni care au un simt al umorului mort, poate fi, de asemenea, stereotip sa se afirme ca toti cei cu un simt al umorului scazut sunt unul sau toate aceste lucruri!

Oamenii cu un simt al umorului mort sunt, de obicei, oameni de observatie. Vor face comentarii si declaratii despre situatii si poate despre actualitati care sunt concepute pentru a fi „realitatea” situatiei, dar care se transforma in ceva incredibil de amuzant.

Acest lucru se datoreaza in principal executarii calendarului si modului inexplicabil „Materie de fapt” in care este livrat.

Acest lucru este valabil mai ales daca continutul afirmatiei sau formularii se refera la o situatie grava sau daca cuvintele rostite sunt ceva la care oamenii s-ar putea gandi!

Exista o anumita cantitate de ironie aplicata cuiva cu simtul umorului scazut. In general, ei pot vedea si apoi exprima partea ironica a unei situatii, care poate fi incredibil de amuzanta!

Acest simt al umorului nu inseamna intotdeauna ca persoana este unul dintre lucrurile enumerate mai sus; inseamna, in general, ca au un dar in a alege punctele evidente ale ceva, au un timp incredibil de comedie si pot face ca o situatie proasta sa para putin mai usoara!