Pasiuni

Cum gestionezi odragoste fata de cel mai bun prieten – II

Fii sincer
Daca crezi ca el / ea simte ceva mai mult decat prietenie pentru tine, recunoaste-ti sincer sentimentele. Asigurati-va ca sunteti singur cu el / ea si pregatiti-va pentru toate rezultatele posibile. Avertizeaza-l si pe el sa fie sincer si ca nu vrei sa-ti distrugi prietenia, dar crezi ca te-ai indragostit. El / ea va fi probabil confuz la inceput, indiferent de ceea ce simtiti, dar daca sunteti prieteni adevarati, totul va fi bine.
Chiar daca el / ea nu este indragostit de tine, prietenia ta nu trebuie condamnata la esec. Fii sincer, marturiseste-i toata dragostea pe care o simti pentru el, spune-i tot ce ai gandit inainte de a-ti pune curajul sa faci asta, dar nu te astepta la nimic in schimb, pentru ca daca faci asta si raspunsul negativ pe care il vei suferi doar. Trebuie sa-ti asumi riscul.

Observati contextul
Cum sa te descurci cu indragostirea de cel mai bun prieten al tau
Daca are un partener sau ceva mult mai rau, daca aveti un partener, ganditi-va foarte, foarte bine la acest lucru inainte de a face acest lucru. Imaginati-va ca are o prietena / iubit si va puneti in locul sau, ati dori ca prietenul iubitului / iubitei sa-si marturiseasca dragostea fara sa-i pese si sa respecte relatia pe care o are in prezent? Desigur ca nu, nu? Apoi, dupa cum se spune zicala: „NU FACE CE NU VREI SA TI SE FACA TIE”