Viata

Cum sa identificati daca aveti un simt scazut al umorului – III

Sa presupunem ca aveti un simt al umorului scazut sau o abordare neplacuta a situatiilor. In acest caz, poate fi destul de dificil sa distingi un simt scazut al umorului de a fi ofensator si lipsit de grija.

Desi acest lucru poate fi cu adevarat adevarat pentru unii oameni care pot disimula uraciunea in paranteza „Umanul mort”, a avea o abordare autentica a nebuniei umorului este de obicei un atribut natural si este conceput pentru a provoca rasul si nu este conceput pentru a provoca suparare sau jignire.

Aceasta este o linie incredibil de fina intre cei doi!

Deci, cum iti poti da seama daca ai un simt scazut al umorului?

Iata cateva atribute pe care le puteti avea, care vor indica faptul ca aveti un simt al umorului scazut:

Aveti puterea de a declara ceea ce este evident si ceea ce altii ar putea gandi intr-un mod atat de simplist incat pare ca ar trebui sa fie complet evident pentru toti ceilalti.
Acesta este unul dintre atributele proeminente ale umorului mort!

Expresiile tale faciale sunt inexistente si nu folosesti sau nu trebuie sa folosesti nicio forma de expresie pentru a evidentia sau a sublinia cuvintele pe care le spui. Orice ar fi, iese, fara emotie si fara legatura cu cuvintele rostite.
Veti afirma faptele care sunt uneori „peste linie”, in ceea ce priveste ceea ce unii oameni pot considera acceptabil. Acest lucru nu este cu siguranta menit sa fie ofensator; este doar o caracteristica a simtului usor al umorului pe care il aveti!
Ai tendinta sa „prostesti” esenta situatiei in ceva in care majoritatea oamenilor vor intelege si vor gasi un nivel de distractie.
De multe ori te vei indrepta spre abordarea sarcastica a comentariilor si declaratiilor pe care le faci.