Viata

Cum sa iti ondulezi parul folosindu-te de o perie rotativa

Exista multe modalitati de a obtine bucle mari sau pentru a-ti ondula parul, iar o perie rotativa te poate ajuta sa abordezi coafuri stilate. Folosirea unei perii rotative este una dintre cele mai rapide si sanatoase metode de a obtine bucle sau valuri, deoarece nu iti va deteriora foarte mult parul. O perie cu aer cald este o unealta excelenta pentru a adauga bucle la parul drept sau pentru a adauga volum buclelor.

Pregatirea parului

In primul rand, trebuie sa te speli pe cap cu un sampon care confera volum si un balsam. Sa iti ondulezi parul va fi mult mai usor daca te ingrijesti corespunzator, mai ales daca parul este in mod natural drept.

Aplica apoi produse pentru volum. Pulverizarea pe par a acestor produse precum si gelul de amplificare sunt toate optiuni excelente pentru a crea volum. Adaugarea acestor produse la radacini in timp ce parul este inca ud le va permite produselor sa se fixeze in timp ce parul se usuca. Pentru a utiliza un gel volumizator sau spuma, incepe prin a aplica pe o portiune mica de par, in functie de lungimea parului.

Lasa parul sa se usuce la aer. Daca parul se usuca destul de repede sau daca nu te grabesti, lasa-l sa se usuce aproximativ 80%. Aceasta este o metoda sanatoasa de uscare a parului, deoarece nu aplici in mod inutil caldura asupra firelor de par. In timp ce parul se usuca la aer, poti sa iti prepari cafeaua de dimineata, ori sa te machiezi etc. Utilizarea unei perii rotative functioneaza cel mai bine daca parul este aproximativ 80% uscat. Parul ar trebui sa para destul de uscat, dar totusi sa se simta inca umed.

Utilizeaza un feon. Daca te doresti sa doresti sa conferi volum suplimentar prin uscarea cu feon a parului, atunci trebuie ca acesta sa fie tot aproximativ 80% uscat cand utilizezi peria rotativa.

Piaptana-ti parul inainte de a incepe sa utilizezi peria rotativa. Vei dori sa iti descurci parul inainte de a incepe sa te coafezi, deoarece nodurile vor face mai dificila folosirea periei rotative. Asigura-te ca ai pieptanat toate sectiunile de par inainte de a folosi peria rotativa.

Folosirea propriu zisa a periei rotative

Introduce peria rotativa in priza si las-o sa se incalzeasca. Nu trebuie sa o lasi acolo mai mult de cateva minute, dar este important ca peria sa fie incalzita inainte sa o utilizezi. Daca folosesti peria cu aer cald inainte ca ea sa se incalzeasca, parul nu se va coafa asa cum doresti.

Imparte parul pe sectinu. Acest lucru va face procesul mult mai usor. Imparte parul intr-o jumatate inferioara si una superioara, separand sectiunile la nivelul urechii. Odata ce ai terminat cu partea inferioara a parului, poti trece la partea superioara.