Pasiuni

Cum sa te descurci cu indragostirea fata de cel mai bun prieten al tau

Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca unele dintre cele mai frumoase povesti de dragoste au provenit din prietenii adevarate. Asadar, nu exista niciun motiv sa renunti imediat la inceput din cauza fricii ca el / ea nu simte la fel si ca vei pierde atat prietenul, cat si iubira. A-i spune „M-am indragostit de tine” este foarte stresant, deoarece poate duce la consecinte nedorite. Amintiti-va totusi ca va puteti indeplini toate fanteziile. Pentru a afla daca el / ea simte la fel, va trebui sa acumulezi curaj si sa recunosti ceea ce simti.

Nu te grabi
Gandeste-te la sentimentele tale pentru a te asigura ca aceasta este dragoste si nu o etapa trecatoare. Chiar daca o simtiti, nu exista nicio garantie ca relatia voastra va dura. Va trebui sa lucrati la relatia respectiva, precum si la oricare alta.

Aveti grija la semnalele sale
El / ea va anunta ca ii place sa petreaca timp cu voi? El / ea te atinge des? Acorda atentie altor fete / baieti? Aceste si multe alte semne va vor oferi cum se simte. Poate ca el / ea se teme, de asemenea, ca prin recunoasterea acesteia iti va distruge prietenia, dar iti trimite cateva semnale mai subtile si examineaza terenul pentru a afla daca esti gata sa raspunzi la sentimentele sale.