Life

Cum să-ți asculți inima, când mintea ta nu este de acord

Oamenii nu sunt mașini, avem sentimente și le dezvoltăm pentru ceva: binele nostru. Dacă, atunci când urmează să faceți o acțiune sau când întâlniți pe cineva, inima vă spune ceva, poate arunca un avertisment. Chiar dacă este incomod și preferați să o ignorați, ascultați-o și luați-o în considerare.

Este greu să asculți inima atunci când există mult zgomot în exterior. Acordăm atenție atâtor lucruri din exterior încât uităm să ne ascultăm pe noi înșine. Trebuie să stăm pentru o clipă, să respirăm profund și să observăm totul din jurul nostru: natura și cât de mare este viața. Dacă privim cu ochii inimii, totul este mai frumos și vedem mâna lui Dumnezeu în orice.

Nu ignora vocea inimii tale
Indiferent cât de mult ați suferit sau ați plâns, viața va oferi întotdeauna noi oportunități pentru a le înțelege în timp și pentru a asculta ceea ce spune inima, deoarece nu se înșeală.

De multe ori, inima a încercat să ne avertizeze despre cineva care nu ne este potrivit. Sau ne-a avertizat că o acțiune pe care urmează să o luăm nu este bună pentru noi … dar nu am ascultat ceea ce ne-a spus inima noastră și am sfârșit prin a ne răni sau să îi rănim pe cei care ne iubesc.

Este posibil să simți când faci lucruri bune și corecte – fața ta se schimbă, ochii se aprind și atunci realizezi că ceea ce inima ta dictează este cel mai bine. De multe ori credem că inima face o greșeală și că am prefera să nu o ascultăm; Mai întâi gândiți cu creierul și apoi cu inima.

Cum vă ajută în mod efectiv vulnerabilitatea

Trebuie să gândiți cu capul, dar să vă ascultați inima. Deoarece deciziile făcute în acest mod nu pot fi greșite. Dacă ne schimbăm mințile și spunem că nu a fost cea mai bună decizie, vă pot asigura că, dacă vă puteți întoarce, o veți face din nou, pentru că în acel moment a fost cea mai bună opțiune.

Trebuie să învățăm să ascultăm și nu doar să auzim
Să observați și nu doar să vedeți. Să aflăm că, dacă se întâmplă să cădem, putem să ne ridicăm și să ne continuăm viața. Nu contează de câte ori greșim, putem întotdeauna să ne ridicăm.

Ascultă cum inima ta vrea să rămână în viață, indiferent de cât de mult ați fost răniți pentru că ați trecut prin perioade dificile. Dar, în ciuda a tot ceea ce inima ta continuă să bată, vrea să se întoarcă la dragoste. La a te iubi pe tine însuți, pe familia ta, pe prietenii tăi și mai ales viața.

Nu trebuie să lăsăm durerea unei iubiri rele să ne schimbe viața sau deciziile. Ridică-ți capul în sus, salută demn această relație și spune la revedere; Dați-vă timp de refacere și continuați.

Pune-ți mâna pe inimă și ascultă-o că, în ciuda acestei dureri, bate și vrea să rămână în viață. Uită-te la viitor, vei vedea că sunt lucruri noi care te așteaptă. Nu vă lăsați bătut, viața este frumoasă.

Data viitoare când inima vă vorbește,trebuie să vă faceți timp și să o ascultați.