Life

Cum se dă o ţeapă pe OLX

Foarte simplu. Se dă următorul anunţ. Se specifică disponibilitatea redusă a apartamentului. Se specifică amplasarea fix lângă locul unde are loc Sunwaves în acest an. Se face un preţ bun. Se pun poze furate de la un alt anunţ, de la un apartament care chiar există şi poate cel mai important lucru, ANUNŢUL NU A EXISTAT PE OKAZII.RO, dar a existat pe grupuri de facebook de vânzare – cumpărare.

Omul a fost foarte profi, a vorbit la telefon, a răspuns la mesaje, tot tacâmul de om serios, până in clipa în care a primit avansul in cont. Clipă in care a dat un sms cu textul ” Confirm primirea banilor ” …şi aia a fost.

Probabil a confirmat primirea banilor de la mulţi alţi oameni. Merge pe gândirea că oricum ăştia care merg la Sunwaves ori sunt străini, deci nu se pricep, ori sunt tineri care oricum nu mai găsesc cazare şi nu au timp să se intereseze dacă e ţeapă sau nu. Şi după ce află că e ţeapă, nu au timp să meargă la poliţie sau să facă ceva, pentru că e musai să-şi caute in altă parte.

Dar de-aia am scris eu pe blogul meu ultra cunoscut, ca să afle toată lumea că dacă un anunţ nu există pe okazii.ro, dar există pe Olx şi pe grupuri de facebook şi are şi un super preţ, este mai mult ca sigur o ţeapă.

Olx şi Tocmai sunt Okazii.ro acum 9-10 ani, când se dădeau ţepe lejer pe Okazii.