Pasiuni

Dragostea fata de prietenul cel mai bun – III

Acum imagineaza-ti ca ai un iubit / iubita, nu conteaza cat timp ati fost impreuna. Ceea ce simti cu adevarat pentru cel mai bun prieten al tau este atat de puternic pentru a lovi relatia si riscul sau pentru o noua relatie.

Aduna curaj si cocheteaza
Acesta este un mod excelent de a afla sentimentele prietenului tau. Daca nu ati incercat pana acum sa-l inselati, acesta este momentul ideal. Din reactiile sale, veti afla multe si puteti veni cu o justificare ca este doar o gluma prietenoasa.

Astept cu nerabdare
Daca ti-ai marturisit dragostea si totul a fost grozav, bine, felicitari. Vedeti, v-ati dat deja seama ca totul este posibil si trebuie doar sa va asumati riscul pentru a realiza sau a realiza ceea ce tanjiti.

Pe de alta parte, daca rezultatul nu a fost cel pe care l-ati asteptat, liniste, totul va fi bine. Poate ca acum nu ai nicio relatie, dar aminteste-ti ca adevarata prietenie reapare mai devreme sau mai tarziu. Amintiti-va doar ca ati fost sinceri si constiinta voastra este libera de orice remuscare. Oricum, este cineva care te asteapta, cineva care se asteapta sa te apropii de el pentru a fi fericiti impreuna.