Din imprejurimi

Factori importanti in optimizarea seo a unui site

In ziua de azi, foarte multe site-uri isi fac o optimizare seo de calitate. Acest proces este necesar pentru ca site-ul respectiv sa ajunga fara probleme cat mai sus in cautarile de pe Google. Realizand o astfel de optimizare, rezultatele vor fi vizibile. Daca veti respecta cateva principii despre aceasta optimizare, veti putea face chiar voi optimizarea site-ului vostru. Veti vedea ca intreg procesul nu va fi greu de realizat.

In primul rand trebuie sa stiti ca puteti chiar voi realiza aceasta optimizare, iar daca nu dispuneti de timpul necesar puteti oricand folosi serviciile oferite de o agentie seo din Bucuresti. O astfel de firma specializata in seo se va ocupa de mai multe lucruri, cum ar fi oferirea unor servicii de calitate. Apeland la serviciile unei astfel de firme veti constata ca va fi foarte usor sa ridicati un site in cautari.

Pasii necesari pentru o optimizare SEO de calitate

Primul pas pe care ar trebui sa-l faceti pentru a realiza o promovare seo buna se leaga de titlurile paginilor. Titlul pagini va spune motorului de cautare ca site-ul respectiv este relevant pentru el. Ideea principala este ca titlul paginii sa contina cuvantul cheie pe care vi-l doriti. Motorul de cautare va putea descoperi astfel despre ce este vorba pe site-ul vostru. Densitatea cuvintelor cheie de pe pagina reprezinta un alt aspect important. Acestea trebuie sa se gaseasca in articolele voastre, dar si in paginile voastre.

Link-urile sunt si ele importante. Acestea determina o pozitie cat mai buna in SERP. Un site va fi judecat in functie de link-urile care duc spre el. Page rank-ul site-ului respectiv depinde mult de aceste link-uri. Textul alternativ al imaginilor, dar si cuvintele cheie sunt alte lucruri de care sa tineti cont. Acestea trebuie sa fie in concordanta cu link-ul. Puteti modifica chiar si atributul „alt” al imaginii, astfel incat acesta sa contina cuvantul cheie.

Nu folositi cuvinte in exces pentru ca motoarele de cautare vor ajunge sa va penalizeze. De asemenea, nu apelati la metode prin care sa ascundeti cuvintele cheie in pagina pentru ca din nou se va intampla sa fiti penalizati. Numele domeniului ar trebui sa contina si el cuvantul cheie. Un alt lucru important de care sa tineti cont este folosirea tag-ului heading. Aceste taguri sunt extrem de bine primite de motoarele de cautare, de aceea ar trebui sa le integrati si in articolele de pe site-ul vostru.