Life

Imbunatatirea sistemului imunitar – III

Fii activ
Pentru a debloca intregul potential al sistemului imunitar, trebuie sa te misti. Anume, corpul tau reactioneaza la exercitii fizice, producand mai multe celule care afecteaza bacteriile. Studiile stiintifice au aratat ca persoanele care fac asta au jumatate de raceala si dureri in gat, comparativ cu cei care sunt inactivi.

Pentru a incuraja schimbarile de lunga durata, trebuie sa efectuati antrenament in mod regulat, sa stabiliti o rutina constanta care sa fie. In acest proces, puteti conta pe alte beneficii, cum ar fi scaderea stresului si a anxietatii, ceea ce imbunatateste imaginea sanatatii dvs. mentale.

Noaptea buna dormi
Bunele obiceiuri de somn sunt esentiale. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta implica 7-8 ore de shuteye in fiecare noapte, fara exceptii. Asadar, ar putea sa fiti nevoit sa va aruncati pana la orele noi si sa incercati sa va deplasati intotdeauna in tara de vis aproape aproximativ in acelasi timp.

De asemenea, ar putea fi o idee buna sa eliminati dispozitivele electronice din dormitorul dvs. si sa minimizati numarul de distrageri. Vei reduce probabilitatea de a ridica boli si de a deveni o alta victima a unei epidemii de virus.