Pasiuni

Lucruri pe care baietii le observa cand te intalnesc pentru prima data – I

Totul este relativ, inclusiv, si dorinta oamenilor. O inaltime, subtire, subtire sau curbata, astfel incat creierul lor isi imagineaza si isi doresc. Oamenii spun: daca esti frumos, exista intotdeauna cineva mai frumos. In ciuda celor care spun ca nu aleg dupa frumusete, caracteristicile fizice sunt mandatorii/

Ce observati, barbati, pentru prima data? Desigur, ca multi dintre ei vorbesc despre frumusetea interioara. Dar, care este primul lucru pe care il observa ochiul? Poate aspect seducator, zambet stralucitor, picioare lungi, buze pline … Numeroase sondaje au aratat ca gusturile sunt diferite, dar iata rezultatele care coincid.

Aspectul ei poate oferi multe privelisti, dar doar o parte a corpului este cea care ii face sa se uite la ea din nou si din nou. Multi ar indeparta imediat masca si ar privi ceea ce se afla in spatele fundalului, dar majoritatea barbatilor isi pastreaza vederea asupra celor mai proeminente atribute ale unei femei.

22% din populatia masculina observa mai intai la o fata sanii ei. Intamplator sau nu, isi completeaza cadrul in cel mai bun mod posibil. In ceea ce priveste satisfactia reciproca, fetele cu cupe C sau D poarta titlul de adevarata seducatoare.

Cine nu se poate lauda cu sanii, exista fese sau un fund frumos proiectat si exprimat de o femeie. Arta seductiei nu ar fi completa fara acest atribut. 20% din populatia masculina considera ca principala atractie in corpul unei femei sunt exact fesele.