Life

Lucruri pe care nu trebuie să le faceți când aveți 20+

Există momente în viață când știm că vrem să ne schimbăm, să mergem undeva sau să încercăm ceva nou … Dar nu știm cum. Ei bine, aici este vestea bună: urmează o listă de lucruri pe care ar trebui să le întrerupeți pentru a obține acele lucruri minunate pe care trebuie să le faceți. Nu este o listă cu lucruri de făcut; este lista lucrurilor pe care ar trebui să o oprim cu toții. Așa cum toți trebuie să facem loc pentru lucruri noi și mai bune în viață.

Nu mai petreceți timp cu oamenii greșiți
Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care vă fură energia și fericirea. Dacă cineva te vrea în viața ta, el / ea va face loc pentru tine. Nu trebuie să lupți pentru un loc în viața cuiva. Niciodată nu insista în privința cuiva care te ignoră. Amintiți-vă că prietenii adevărați nu sunt cei care rămân cu voi în vremuri bune, ci cei care rămân în cele mai critice situații.

Nu mai fugi de problemele tale
Confruntați-le! Nu va fi ușor; nimeni nu poate părea neatins de toate problemele. Nu puteți rezolva instantaneu problema chiar atunci când apare; nu suntem făcuți pentru asta. De fapt, este normal să simțiți tristețea, furia, durerea, incertitudinea și înfrângerea. Acesta este scopul vieții: Confruntarea cu problemele, învățarea pe urma acestora, adaptarea și eventual rezolvarea odată cu trecerea timpului. Este ceea ce ne face să existăm și ne formează pe tot parcursul vieții.

Trebuie să te oprești din a te minții
Poți să minți pe oricine, dar dacă crezi că poți să te minți singur, greșești. Viețile noastre se îmbunătățesc numai atunci când profităm de oportunitățile care apar în calea noastră, iar primul și cel mai dificil lucru de făcut este să fim cinstiți cu noi înșine.

Nu vă lăsați nevoile ultimele
Cel mai teribil lucru este să te pierzi pe tine în timp ce încerci să iubești pe altcineva. Acest lucru nu înseamnă că nu mai trebuie să îi ajutați pe alții, dar trebuie să vă ajutați mai întâi pe voi înșivă. Dacă aveți un moment să vă urmați pasiunea și să faceți ceva care vă interesează, acel moment este chiar acum!

Nu mai încerca să fii cineva care nu este în firea ta de a fii
Una dintre marile provocări ale vieții este să fii tu însuți într-o lume care vrea ca toată lumea să fie la fel. Întotdeauna va fi cineva mai inteligent, mai frumos, mai tânăr sau mai în vârstă, dar ei nu pot fi NICIODATĂ TU. Niciodată nu te schimba pentru a fii pe placul cuiva; fi tu și oamenii potriviți te vor iubi pentru asta.

Nu vă temeți de greșeli
A face ceva și a face o greșeală este de cel puțin zece ori mai în regulă decât să nu faci nimic. Fiecare succes aduce o istorie a eșecurilor și fiecare greșeală este un pas mai aproape de victorie.

Nu te mai învinovăți de greșelile din trecut
Cu toții facem greșeli; avem probleme și chiar regretăm lucrurile pe care le-am făcut în trecutul nostru. Dar nu sunteți greșelile voastre; nu sunteți problemele voastre, sunteți aici și acum aveți puterea de a vă modela ziua și viitorul. Tot ce se întâmplă cu tine te pregătește pentru ceva ce urmează să vină. Trecutul te-a făcut să te dezvolți exact cum ești în prezent.

Nu mai fii nerecunoscător
Ieșiți din pat și fiți recunoscători pentru viață. Unii oameni, undeva, se luptă cu disperare să supraviețuiască. În loc să vă gândiți la ceea ce lipsesc, încercați să vă gândiți la ceea ce aveți și la care aveți nevoie de multe.