Life

Lucruri pe care trebuie să le faci când ajungi în jurul vârstei de 20

Dragostea este cel mai important lucru din viață, sau: Dragostea este sensul vieții -aceasta este credința care șantajează viața.

Viața merită trăită în timp ce există dragoste în ea; când apar probleme, există, de asemenea, un sentiment de tristețe ceea ce duce la, în cazuri extreme, sinucidere.

Dragostea este imperativă, dar există și alte lucruri importante în viață, lucruri de care omul s-a bucurat înainte de această iubire (nefericită). Există și alte tipuri de iubire; spre copii, Dumnezeu, munci umanitare sau patriotice.

Semnificația vieții este însăși „viața”; și ar trebui să fie bine folosită, mai ales când sunteți în jurul vârstei de 20 de ani. Dragostea nu este preocuparea principală, sau cel puțin nu ar trebui să fie. Vă prezint toate lucrurile pe care ar trebui să le faceți în jurul a douăzeci de ani, în loc să căutați dragostea adevărată, bineînțeles, pentru că va fi întotdeauna timp – viața este în fața voastră.

Organizați-vă economiile
Astăzi vom vorbi de ce este uneori mai ieftin să împrumuți bani pentru a-ți plăti datoriile decât să trăiți pe muchie de cuțit și să uitați să plătiți dobânzile. Ca un postscript, vom consolida ideea că nu e necesar să vă datorați loialitatea față de nicio bancă numai pentru faptul că odată ați avut un cont de student și v-au dat cardul de reducere pentru tinerii între 16 și 25 de ani care în momentul de față nu mai este valabil. Organizarea banilor este mult mai distractivă decât primirea unui mesaj text de la bancă la începutul lunii, avertizând că ați depășit soldul.

Nu încercați să vă faceți plăcut tuturor
Deși la această vârstă ar trebui să știe deja, din păcate mulți oameni se împotrivesc să înțeleagă: nu veți fi potrivit pentru toată lumea pentru ceea ce faceți sau cum sunteți. Mulți oameni te vor iubi pentru că ești tu, iar alții te vor urî din același motiv (fiind minunat). Nu pierdeți nici un minut din timpul vostru încercând să vă faceți plăcuți oamenilor care nu vă plac, aparent, fără nici un motiv.

Nu mai mânca prostii
Poți să faci mulți bani la 20 de ani, 30, 40  etc. pentru a cumpăra tot ce vrei, dar nu-ți poți cumpăra sănătatea. Renunțați la mâncare de fast-food la sfârșitul lunii, atunci când se strâmtorează buzunarele, pentru că multe daune sunt provocate în mod progresiv de o nutriție proastă, și care nu este observată până când nu începe să se simtă. Și, în general, daunele încep să se afișeze în jurul vârstei de 40 de ani.

Învățați lucruri noi
Când tocmai ați împlinit 20 de ani – înainte de a fi siguri cu potențialele infailibilități, ați crezut că cele mai triste lucruri din lume sunt persoanele în vârstă care decid să aibă un nou hobby și se adresează cursurilor de învățare pentru adulți. Vrei să înveți ceva? În timpul tău liber? Jalnic!

Dar acum veți înțelege. Cu mult timp în urmă, nu ați învățat nimic nou. Este, de asemenea, plăcut să înveți ceva singur, fără a lăsa un curriculum. Un alt lucru pe care îl faci toată ziua este să stai  în fața ecranului computerului fără nici un sens. Învățând lucruri noi, cu siguranță te va face fericit, indiferent dacă este vorba despre o limbă străină, a înota sau a învăța să joci badminton.

Călătoriți cât de mult puteți
Se consideră că atunci când pleci în vacanță poate duce la o experiență costisitoare sau că puțini oameni beneficiază de această activitate.  Călătoria este mai mult decât marcarea lucrurilor dintr-o listă. Este minunat să faceți o fotografie cu Turnul Eiffel, spre exemplu și să o postați pe diverse site-uri de socializare ca să vadă și prietenii voștri, dar există ceva mult mai profund în aceste experiențe.

Ca majoritatea oamenilor, te simți încântat să auzi „călătorie”, dar te-ai gândit la motivul pentru care vrei să călătorești? Așa că întrebați-vă următoarele întrebări: Ce doriți să aflați și să învățați? Ce activități te fac fericit? Astfel puteți să vă alegeți mai ușor următoarea destinație și veți beneficia mai mult de ședere.

Călătoriile ne permit să ne creăm povești și să avem o listă neprețuită de experiențe memorabile. Este mult mai bună decât acumularea de posesiuni. Când călătoriți, descoperiți că puteți face lucruri pe care nu aveați idee că le puteți face.

Atunci când ești tânăr, trebuie să profiți la maximum de toate beneficiile acestor ani, pentru că tot ceea ce acumulăm în această perioadă formează adulții care vom fi mai târziu. Iar odată cu toate experiențele acumulate, ne putem bucura de fiecare moment viitor și putem transforma experiența într-una mai frumoasă, dar și mai productivă, pentru că putem controla toate aceste lucruri.