Life

Niciodată nu este o simplă coincidență

Uneori este ciudat.

Uneori este interesant.

Uneori este satisfăcător.

Uneori este dureros.

Uneori este doar o coincidență.

Dar dragă,

Nimic nu este vreodată o coincidență.

Ești unde ești pentru un motiv
S-ar putea să fi făcut unele alegeri sau viața ar putea să fi forțat unele alegeri asupra ta.

Indiferent ce a fost, nu a fost niciodată o coincidență.

Pentru că

Dragă;

Nimic nu este vreodată o coincidență.

Poate că nu ar trebui să încerci să schimbi cotele.

Poate,

Cotele sunt menite să te schimbe.

Şansă. Probabilitate. Soarta. Coincidență.
Fiecare „coincidență” vă aduce un mesaj. E pentru că nu există coincidențe sau accidente. Există doar sincronicitate.

Dar, pe de altă parte, există un motiv.

Credeți că lucrurile se întâmplă dintr-un motiv

Sau crezi că e doar o chestie de noroc?

Eu personal cred că suntem aici să învățăm noi ceva sau să învățăm pe alții ceva.

Observi un tipar de evenimente care se petrec în viața ta, aceste evenimente țin de diferite părți din viața ta, fiecare având loc în diferite perspective într-un loc diferit în viața ta. Dar într-un fel, poți simți o legătură?

Mod de viață
Aveți un stil de viață specific. Persoanele pe care le ai în viața ta se întâmplă să fie în viața ta în funcție de stilul tău de viață. Stilul tău de viață este susținut de alegerile tale. Alegerile creează o serie de evenimente care vor dura mulți ani. Interese, hobby-uri, locuri de muncă, educație, totul. Fiecare mic detaliu creează un eveniment.

„Fiecare acțiune are o reacție egală și opusă” – Albert Einstein

Luați o decizie pentru a atinge un anumit scop, numai pentru a afla că această decizie are ceva complet diferit pentru voi.

În aceste mici momente ale alegerilor și luării deciziilor, începem să construim o imagine de ansamblu, pe care nici măcar nu ne-am putut-o imagina. Dacă nu ați ales acel lucru important sau dacă ați spus nu în loc de a spune da? Și dacă ați refuzat un loc de muncă pe care l-ați luat deja? Ce ar fi dacă ați avea diferite hobby-uri de împărțit?

Dacă ai renunțat la oboseala ta și nu te-ai dus niciodată la evenimentul care te face să te întâlnești cu oamenii pe care îi cunoști astăzi? Dacă nu ai fi răspuns la apelul ăsta? Dacă ți-ai fi înghițit sentimentele?

Universul ne conduce exact unde ar trebui să fim, trebuie doar să ascultăm. Nu te lupta cu șansele pe care le primești. Nu spuneți nici unui eveniment nou. Nu deschideți o ușă ce a fost închisă deja. Nu vă speriați să deschideți unul nou.

Nu ignora semnele și, cu siguranță, nu ignora steagurile roșii. Nu ignora senzația de foc în curajul tău și ascultă-ți bătăile inimii tale. Acestea sunt semne, au apărut într-o formă de sentiment, de o persoană sau de un nou loc de muncă. Căutați semnele și nu le ignorați.

Pentru că

Dragă;

Nimic nu este niciodată o coincidență.