Viata

Oare ne-am maturizat prea repede?

Cu Google găsești toate aproape așa că nu mă-ntind a vă prezenta modul de preparare a clătitelor cu urdă dulce și mărar. Este început de iunie, să zâmbim, când trecem pragul spre bucătărie pentru a așeza clătitele-n farfurie, să ne amintim clipele când eram pici cum săream peste prag ca niște iepurași râzând cu toată ființa chiar de trăgeam o trântă.

Să vrem veselia lasând-o a ne lumina fețele, să trântim peste clătite chiar dacă nu scrie-n rețete: căpșuni, smântână ca mine, curmale și chiar boabe de piper să experimentăm ca-n copilărie! Ne-am maturizat mult prea repede mulți dintre noi, nemafiind în ritm cu natura.

Să-ncercăm a fi ca și copiii câte puțin în fiecare zi de acum-ncolo. Amintiți-vă intensitatea gusturilor, sunetelor, culorilor din copilărie! Este Ziua Copilului! LA MULȚI ANI DRAGILOR! 🙂 Copilul îl aveți în voi, așa să știți, regăsiți puntea către el! Așa! Ia c-am sărit pragul a doua oară cu farfuria-n mână o clătită a-mbrățișat parchetul, râsului i-am dat liber să hohotească iar fizicului imprimat-am câteva mișcări de dans pe aceste beat-uri: