Personalitati

Prezentatoarea din Sibiu

Weekend Eh, ce weekend poate să fie-ntr-o televiziune? Pe Mădă o vezi în weekend și la televiziune! :mrgreen: Mădălina Vintilă: de loc îi din Mediaș, județul Sibiu. Pe Mădălina Vintilă acum o vezi, clipești și dispare. Ați jucat Flipper (Pinball), jocul mecanic cu bile de metal? No păi cam așa ca-n Flipper, pe Mădălina abie o poți menține-ntr-un loc. Vine pe la mine: -Servus Napocele, ce mai faci? , pe când casc gura să-i răspund, Mădălina nu mai este. 😆 Mă duc pe hol să-mi cumpăr o cafă de la automat, simt un curent de aer și văd cu coada ochiului o dâră de culoarea jeans-ilor Mădălinei 😆 chestie de miimi de secundă. Când îi la machiaj, când îi în redacția de știri să-și pregătească materialele.. doar în fugă parcurge holurile televiziunii. M-am gândit să fac rost de-un arcan ș-apăi oi arcăni-o. Numa așe oi pute s-o țin în loc ca să schimb două-trei vorbe normal cu ea. 😆 Pe la 8 anișori îi plăcea tare s-o facă pe crainica. Se cocoța pe cărți s-ajungă la radiocasetofon pentru a-și înregistra vocea. :mrgreen: Bineînțeles că prin asta ștergea muzica preferată a părinților cum e rapidă ca o bilă de Flipper și fără timp, n-o apucat încă să-mi spună despre pedepse. 😆 Clicul pentru pasiunea față de radio și televiziune a fost deci la 8 anișori. De acolo-ncolo pe la 13 ani a pășit pentru prima dată într-un post de radio. A lucrat la Radio Mediaș 725 și Nova TV Mediaș. Acum? No păi acum o auzi la Radio Impuls Cluj în cadrul emisiunii: Muzica ta și-o vezi pe TVR 3 la Telejurnal regional cu știri de la TVR Cluj.

La cei 8 anișori a mai descoperit că poate vorbi și chiar scrie invers cu aceeași viteză ca-n mod normal. 😆 Mai uită de ea și când o-ntreb: -Mădă, vrei o cafă?, ea-mi răspunde: -Un isrem ăc ebert ăs guf al jaihcam 😆 Traducere: -Nu mersi că trebe să fug la machiaj. :mrgreen:

Închei c-o imagine rară, numa bună pentru cei de la Discovery Channel 😆 Pomeneam mai sus de Flipper, de bilele ale de metal care abie le vezi. Am surprins-o simultan în 3 locuri, așe de rapidă îi fata asta! Aspră ca piperu! 😆