Life

Semne ca aveti asteptari nerealiste de la viata

Asteptarile noastre pot parea inofensive. Dar nu este intotdeauna asa. De exemplu, nu puteti inceta sa faceti la fel sau puteti pierde realizari si puteti face chiar ceea ce altii cauta.

In schimb, cum ramane cu asteptarile mari? Intr-o lume concentrata pe succes si pe ambitie, acestea pot parea imperative. Totusi, asteptarile mari sunt adesea o modalitate de a incerca sa controleze atat rezultatele, cat si celelalte. Asteptarile mari iti pot duce viata pe o cale de stres, anxietate si depresie. Acest lucru se intampla mai ales daca nu indeplinesti aceste asteptari.

Viata trebuie sa fie corecta
Poate fi o fraza buna pentru a inveseli. Cu toate acestea, puteti juca impotriva ei. Cred ca stim cu totii ca viata nu se misca intotdeauna in functie de actiunile noastre bune sau rele. Adica, fapta ta buna nu poate fi rasplatita, la fel cum o fapta rea poate fi platita pozitiv. Prin urmare, cel mai bine este sa va pregatiti pentru orice dezacord, decat sa aveti o asteptare nerealista a problemei.

Oportunitatile vor cadea pe cont propriu
Poate credeti ca meritati multe lucruri: meritati o majorare, o masina noua, cel mai recent telefon mobil de pe piata, etc. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca nu se va intampla atat de usor. Oportunitatile nu cad magic din cer. Trebuie sa muncesti din greu pentru ei, asa ca vor fi ai tai.

Este posibil sa aveti calitati foarte bune, dar acest lucru nu va da dreptul sa presupuneti ca ceilalti ar trebui sa semene cu voi. Daca incepi sa-ti asumi aceasta asteptare, vei fi ranit cand iti dai seama ca ceri lucruri imposibile altor persoane care nu au caracterul tau. In curand iti vei da seama ca altii fie se indeparteaza de tine, fie devin ipocriti.

Oamenii ar trebui sa fie de acord cu mine
Nu mai fi ofensat atunci cand oamenii nu sunt de acord cu tine cu privire la ceva. De asemenea, asigurati-va ca va scoateti din cap ca exista un singur raspuns corect si ca, evident, acesta este al vostru. Permitand fiecaruia sa aiba propria opinie va prezenta oportunitatea de dialog si este bine.