Pasiuni

Tunsori barbatesti: Un ghid de la tunsori medii la tunsori scurte

Coafurile pentru barbati pot fi la fel de confuze ca cele pentru femei, atat timp cat nu stim exact cum sa realizam o simpla coafura cu o masina de tuns. Deci, cum poti decide care este coafura sau tunsoarea potrivita pentru tine? Tunsoarea potrivita nu este ceva ce poti decide cu privire la un capriciu. Exista cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare si orientari care trebuie urmate. Circumstantele individuale ale fiecarei persoane i-ar putea influenta stilul coafurii. Nu puteti alege o tunsoare rapida cu o masina de tuns barba sau parul fara a lua in considerare stilul vestimentar, stilul general, tipul de persoana si natura jobului.

 Deci, mai intai, sa ne uitam la principalele tipuri de coafuri apreciate de barbati:

Clasica tunsoare barbateasca

Acestea sunt, cu alte cuvinte, stiluri neutre si sigure, care, desi scurte, nu includ tunsul prea scurt. O tunsoare executata cu o masina de tuns corespunde aproape fiecarei nevoi, dar in acelasi timp este optiunea sigura ca mizati pe o anumita personalitate. Tunsoarea scurta, preferata de majoritatea covarsitoare a barbatilor, nu necesita ingrijire speciala si se potriveste perfect cu orice stil de viata. Deci, indiferent de varsta si stil, tunsorile scurte par a fi cele mai populare si va asigura ca pastrati un farmec discret cu usurinta, in timp ce permiteti, in acelasi timp, ample optiuni de personalizare. Daca sunteti obisnuiti sa va tundeti singur parul cu o masina de tuns, fiti foarte atent, pentru ca ati putea trece cu usurinta peste limita cu care ati fost obisnuit, ceea ce inseamna ca tunsoarea nu va mai fi cea cu care erati obisnuit.

The Buzz shave (par ras pana la 0)

Cel de-al doilea tip de tunsoare barbateasca pe care ne vom uita, este ceea ce este denumit in mod obisnuit parul ras pana la 0. Aceasta este o tunsoare foarte populara in zilele noastre, mai ales pentru barbatii care se confrunta cu problema cheliei. Este totusi, de asemenea, o alegere care este din ce in ce mai mult adoptata de acei barbati care considera ca este convenabil, deoarece ei isi pot usor rade parul acasa si nu necesita intretinere zilnica. Cu o masina de tuns profesionala va oferiti voua insiva un aspect permanent, curat si ordonat. Desigur, nu uitati ca o astfel de tunsoare extrema nu este ideala daca aveti un cap ascutit sau asimetric deoarece acest stil evidentiaza forma craniului si accentueaza caracteristicile fetei. Te face sa arati mai tanar si mai elegant!

Tunsoarea asimetrica

Aici incepem sa intram oarecum pe un teritoriu mai interesant si mai neobisnuit. Aceasta alegere este preferata in cea mai mare parte de generatia tanara, care doreste sa-si demonstreze creativitatea si personalitatea printr-o tunsoare care cu siguranta nu trece neobservata. Desigur, cand ajungi la o anumita varsta, aceasta tunsoare ar putea sa nu fie pentru tine, dar din nou, daca te simti confortabil, atunci mizeaza pe asta. In unele cazuri, tunsorile asimetrice sunt realizate cu ajutorul unei masini de tuns si combinata cu nuante diverse ce subliniaza stilul fiecarui individ. Dar daca lucrati intr-un mediu corporate, este mai putin probabil sa va puteti infatisa intr-adevar aspectul vibrant!

 In cele din urma, amintiti-va ca sanatatea parului provine de la interior: ceea ce inseamna ca frumusetea parului depinde in mare masura de dieta si de hidratare. Beti multa apa si respectati o dieta regulata si echilibrata. De obicei, o data pe luna va fi suficient pentru o tunsoare normala. Cu toate acestea, vor exista barbati care o fac mai des. Daca v-ati achizitionat recent o masina de tuns, atunci este bine sa ii sa si aveti „material de lucru”!