Personalitati

Va aduceti aminte de acel vot masiv?

Oficial această campanie electorală este cea mai tare campanie ever!

Părerea mea despre marea spovedanie a marelui ziarist Robert Turcescu este următoarea. Turcescu s-a dat in gât ca să mai dea in gât pe cineva. Probabil că pe Iohannis. Ponta este prea prost ca să fie ofiţer sub acoperire. Adică dacă Ponta este ofiţer sub acoperire, este clar că ORICINE poate fi spion. Deci nu cred. Deci probabil Iohannis este şi el ofiţer sub acoperire, prin urmare Iohannis o să-şi piardă votanţii.

Acum, Băsescu, cel mai şmecher politician din România, o susţine pe Udrea. Ce şanse are Udrea? Nicio şansă. Eu cred că Băsescu o susţine pe Udrea şi el plănuieşte o mare rocadă Antonescu – Udrea, pe modelul Stolojan – Băsescu. Toţi cei care il votau pe Iohannis il vor vota pe Antonescu, pe Crin Antonescu susţinut de Băsescu. SUPEERB!

Incă ceva. Pot să pun pariu cu oricine că atâta timp cât Băsescu este prin politica, PONTA NU VA FI PREŞEDINTE! Mai pot să pun un pariu că atunci când vor fi dezbaterile in direct intre candidaţi, Băse va mai scoate ceva din mânecă. Exact cum a scos faza cu Vântu in faţa celui ce a rămas in istorie ca fiind preşedinte al României pentru o noapte, inegalabilul Mircea Geoană.

Am văzut astăzi că toţi oamenii din online sunt anti-psd, păcat că majoritatea votanţilor sunt telespectatori ai antenei 3 şi pensionari.

Nu am fost niciodată la vot, dar anul ăsta ESTE OBLIGATORIU SĂ MERGEM TOŢI LA VOT, chiar dacă probabil nu o să avem cu cine să votăm nici anul ăsta, măcar să NU IL VOTĂM PE PONTA!