Din imprejurimi Life Other Viata

5 Sfaturi pentru găsirea primului dvs. apartament

Găsirea primului apartament pentru este o experiență interesantă și intimidantă. Toate noile reguli și cerințele cu care trebuie să vă familiarizați vor avea nevoie de o multă energie, dar dacă vă apropiați de acest lucru inteligent și cu o planificare adecvată, puteți aștepta să vă bucurați de independența de a avea un apartament propriu.

Trebuie să faceți compromisuri

Nu vă puteți permite acel apratament la care visați de ceva timp? Luați în considerare găsirea unei persoane cu care să împărțiți chiria și cheltuielile de uz casnic. Amintiți-vă că acesta este primul apartament și deși ar trebui să găsiți un loc unde puteți sta mai mult de câteva luni, nu trebuie să fie neapărt casa de vis – trebuie să fie doar o casă unde puteți lucra pentru a vă urmări visele .

Alegeți un agent local sau un broker cu experiență

Normele privind proprietățile imobiliare variază de la stat la stat și de la oraș la oraș. Legile și taxele joacă un rol important în capacitatea dvs. de a achiziționa cel mai bun apartament într-o sumă de bani prestabilită. Găsirea agentului potrivit sau a brokerului implică realizarea propriilor dvs. cercetări în ceea ce privește piața imobiliară locală.

Luați un garant

Aveți nevoie de un garant – cel care să plătească chiria în cazul în care dvs. nu puteți. Un garant poate fi o companie privată de asigurare, a cărei bază de clienți este formată mai ales din tineri, grupul care are cel mai mult nevoie de un garant.

Planificați-vă mișcarea în jurul perioadei ideale

De obicei, apartamentele intră pe piață cu aproximativ o lună înainte de a fi gata de locuit. Dacă sunteți gata cu majoritatea cerințelor, durează de obicei doar câteva zile pentru a vă procesa cererea ca potențial chiriaș.

Utilizați această posibilitate pentru o curățenie generală printre lucruri

Consultați-vă sfaturile și revizuiți-vă lucrurile personale – dacă nu vă dau bucurie, nu le mai luați în noul dvs. apartament. Fiind unul dintre modurile de a vă transforma casa într-un loc cu adevărat relaxant, veți putea crea un nou spațiu care este cu siguranță propriu, care nu vine cu bagajele vechilor dvs. spații de locuit.