Life Stories Viata

8 alegeri pe care le vei regreta in 10 ani

Tineretul, un moment în care tot ceea ce faceți, nu vă afectează prea mult, teoretic. Lucrul trist este atunci când începeți să observați că lucrurile care ți-au dat adrenalina generează oarecum emoții negative pe care doriți să le evitați cu orice preț, și deci atât decizii îndrăznețe, cât și cele mai conservatoare, au un preț cam amar în anii ce vor urma.

Unii sunt dezamăgiți din cauza unor comportamente impulsive, cum ar fi un tatuaj sau că au început să fumeze. Alții regretă că nu au călătorit înainte de a forma o familie sau că își făceau prea multe griji pentru a fi fericiți. Mai jos am enumerat zece lucruri pe care le puteți regreta în viitor sau care probabil vă provoacă deja frustrare:

Tatuaje

Deseori, de la 16 la 25 de ani, ne hotărâm să facem niște tatuaje … Femeile aleg de obicei modele florale pe șold, bărbați tribale pe biceps. Aveți un corp frumos, o piele bine hidratată și nu luați în considerare cum se vor vedea peste câțiva ani. Deci, înainte de a vă face un tatuaj, analizați cu atenție sitația și gândiți-vă la viitorul dvs., se presupune că este pentru întreaga viață. Totuși, acesta poate fi eliminat printr-un proces foarte lung și dureros.

Vă apucați de fumat

Când sunteți tânăr, cel mai comun viciu pe care îl puteți alege este fuamtul. Toți credem că suntem răzvrătiți dacă fumăm și ne ascundem de părinții noștri. Cu toate acestea, peste ani organismul începe să iși piardă energia și strălucirea pielii; simțul, gustul și mirosul etc.

Renunțați la o carieră

Unii aleg să lucreze și să studieze pentru a-și păstra cariera pe care o cunosc de la părinții lor, alții își urmează pasiunea. Indiferent de motive, este important să alegeți o carieră care vă face plăcere, nu una care este dezirabilă de părinții dvs., altfel veți regreta.

Evitarea prietenilor

Când cineva formează o relație mai stabilă cu cineva, cea mai comună tendință este să-și petreacă mai mult timp cu acea persoană și mai puțin cu prietenii … Amintiți-vă că prietenii vor fi întotdeauna cu dvs. și partenerul dvs. poate nu. Prietenia necesită grijă, rămâneți prezent cu prietenii.

Prietenii toxice

Acest punct este mai obișnuit decât pare … De multe ori ne place să facem lucruri la care avem acces și nu credem că ne vor afecta. La fel cum o relație poate fi toxică, la fel de periculoase sunt și prieteniile toxice. Oamenii toxici trebuie elimniați din viața dvs. rapid.

Obișnuița cu disconfortul

Nu este nimic mai rău decât să faceți ceva ce nu vă place. Dacă lucrați la ceva care nu vă face fericit, ce mai faceți acolo? Mulți oameni, adesea, se obișnuiesc cu situații inconfortabile doar pentru că a ajuns să fie zonă de confort. Evitați acest tip de atitudine cu orice preț; în cele din urmă, veți deveni agitați și stresați.

Neconștientizarea prezentului

Este greu de văzut la început, dar în cele din urmă este clar că fiecare moment din această lume, de la cele mai luminoase până la cele mai incredibile, este un dar care ne este dat și suntem incredibil de norocoși că l-am primit.

Nu vă ascultați părinții

Știm, când sunteți tânăr, nu vreți să auziți despre ei, dar atunci când veți cresțe vă veți dori și să vă certați cu părinții, doar ca să le mai ascultați vocea. Și cu siguranță veți constata că toate sfaturile refuzate total de dvs. erau cele mai bune decizii pe care le puteați lua.