Pasiuni

Atât de repede să arate că e femeie?

Flavius: băiat fin, părere foarte bună despre el, ştie să vorbească cu femeile, a avut doar fete frumoase, a suferit mult din dragoste, nu are incredere in femei şi crede că toate femeile sunt femei.

Izabela: superbă, cea mai frumoasă fată. ochi mari, păr lung, buze groase, inteligentă, sexy, perversă, gusturi bune la imbrăcăminte, gusturi bune la muzică.

Lui Flavius ii plăcea de mult de Izabela, dar ea a avut mai mereu prieten. Flavius nu prea era obişnuit să alerge după fete, de obicei ele veneau la el, dar totuşi pentru ea a alergat. S-a zbătut.

Băiat fin, Flavius i-a explicat de la inceput că el nu are incredere in femei pentru că sunt femei şi i-a explicat că ştie toate textele. Izabela tot insista că ea şi fostul sunt doar prieteni şi că ea nu este ca restul. Omul meu Flavius ştia vorba pe care eu i-am zis-o şi anume că nu există prietenie intre un băiat şi o fată fără ca unul dintre ei să-şi dorească ceva. Dar totuşi a vrut să lupte pentru ea. Pentru că simţea că ea nu e ca restul.

Şi au trecut lunile, şi Flavius al meu o mai refuza pentru ca nu avea incredere.

Şi au trecut lunile si Flavius a inceput să aibă incredere in ea. Bă şi increderea in femei este o treabă dată naibii.

Flavius, fiind un tip spiritual, nu crede in coincidenţe şi crede că toţi oamenii şi toate evenimentele care apar in viaţa lui au un scop anume. De aceea, intr-o oarecare zi, Universul ii arată probabil singurul defect al Izabelei. Defectul ei era ca este femeie. Şi na, femeile sunt femei.

La doar DOUĂ, atenţie, DOAR DOUĂ!!!! ore după ce au stat goi in pat, Flavius, printr-o coincidenţă, o găseşte pe Izabela la un suc cu fostul. Bineinţeles că nu este ceea ce crede Flavius şi ei doi sunt doar prieteni şi ea nu e ca restul.

Dar la DOAR DOUĂ ORE?

Şi Flavius al meu, bineinţeles că a scăpat de Izabela, dar a rămas cu o intrebare:

Oare chiar toate femeile sunt femei??