Fără categorie

Cate fete frumoase sunt in Bucuresti?

Pentru că-s născut și crescut in Bucale și pentru că am făcut facultatea la ASE, știu că există o grămadă de fete frumoase. Cele mai tari momente din facultate au fost cele petrecute la trecerea de pietoni semaforizată care duce dinspre coloane spre ASE. Practic, nici nu se merita să merg cu mașina la școală, pentru că pierdeam atât de multe fete frumoase care așteptau să treacă strada in fuste, rochițe sau pantaloni scurți. Și ai timp să te uiți atent la fiecare in parte, pentru că semaforul ăla ține o veșnicie.

După ce mi-am petrecut mult timp printre fete frumoase și am avut numai prietene frumoase și am in continuare numai prietene frumoase și voi avea de acum incolo numai prietene frumoase, vreau să vă spun că mi se pare foarte greu să ai o prietenă urâtă din simplul motiv că există mult prea multe fete frumoase in București.

Să zicem că ai o prietenă urâtă. Vineri seara, mergeți și voi ca băieții pe centru vechi, la un suc, la un dans. Să zicem că te lasă taxiul la barieră. Bă și nici nu apuci să treci bine de bariera aia că deja nu mai știi unde să te uiți. Stânga, dreapta, in spate, in față nu mai zic, e una pe tocuri cu cei mai mulați blugi pe care i-ai văzut vreodată, iar te uiți in dreapta și tot așa. Bă și te-ai uita oriunde, mai puțin la prietena ta. Și ea știe săraca. Știe că oricât de mulați ar avea blugii sau oricât de inalt ar avea tocul, nu ar putea să arate așa de bine ca aia care merge in fața voastră.

Să mai spun că ajungi in club și acolo toate se rup rău de tot și parcă arată și mai bine și parcă s-ar da toate la tine? Nu mai spun că după zice lumea că sunt eu nebun.

Dar probabil sunt eu obsedat și nu am dreptate.

Sunt atâtea fete frumoase in București, incât mi se pare greu să ai o prietenă urâtă. Just sayin’.