Pasiuni

Ceasurile Geneva-Eleganta la preturi accesibile

Cand vine vorba de ceasuri elegante, uneori poate fi destul de dificil sa gasesti un ceas elegant si modern la un pret accesibil, pentru toate buzunarele. De aceea, multe persoane aleg sa apeleze doar la telefonul mobil pentru a isi gestiona timpul, pentru ca sunt de parere ca un ceas nu mai este o investitie chiar atat de practica, ci, odata cu evolutia tehnologiei, doar estetica.

Brandul de ceasuri Geneva, parte a Geneva Watch Group, este o exceptie de la aceasta regula, oferind clientilor de pretutindeni ocazia de a achizitiona modele de ceasuri de calitate la preturi accesibile.

Istoria brandului Geneva

Compania Geneva Watch Group s-a infiintat in anul 1974. De-a lungul timpului, scopul lor a fost sa ofere publicului larg ceasuri la un pret accesibil si in acelasi timp rezistente si elegante, indeplinindu-si astfel si rolul practic pentru persoanele care fie nu vor sa investeasca foarte mult intr-un ceas din anumite considerente, fie nu isi permit.

In general, ceasurile comercializate de Geneva sunt fie analogice, din quartz, fie digitale, cu cristale lichide. Ambele variante detin modele de calitate, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Ceasurile Geneva pentru barbati-elegante si moderne, pentru buzunarele tuturorCeas Geneva barbati

In Romania, ceasurile Geneva costa de obicei intre 30 de lei si aproximativ 400 de lei, astfel ca aceste ceasuri au surprins publicul masculin de la noi prin raportul calita

te-pret.

Un ceas Geneva barbati are atuul de a fi versatil, astfel ca pot fi purtat in anumite situatii care impun o eticheta sociala, la petreceri, evenimente mondene dar si in situatiile de zi cu zi.

Ceasurile Geneva pentru dama-construite pentru toate personalitatile feminineCeasuri Geneva dama

La fel ca in cazul ceasurilor pentru barbati, si ceasurile pentru femei comercializate de brandul Geneva sunt vandute la noi in tara la pret accesibil, intre 30 si aproximativ 400 de lei.

In privinta acestor ceasuri Geneva dama, diferitele modele sunt putin mai specifice decat ceasurile pentru barbati. Astfel, ceasurile elegante, potrivite pentru femeile mai sofisticate, au curele metalice, cele sport curele din silicon, iar cele potrivite pentru situatiile de zi cu zi curele de piele.

De ce merita sa investesti intr-un ceas Geneva

Adeseori, te poti gandi ca nu iti trebuie un ceas, deoarece telefonul mobil indeplineste foarte bine si functia acestuia. Insa, uneori te poti afla in situatia in care ti-ai uitat acest telefon acasa sau pur si simplu bateria ti s-a descarcat intr-un anumit context in care este esential sa stii cat indica ceasul.

Astfel, realizezi ca poate ideea de a purta un ceas la incheietura mainii nu este doar una estetica, pentru persoanele “snoabe”, ci una cat se poate de practica. Ceasurile Geneva iti vin in ajutor, oferindu-ti ocazia de a achizitiona ceasuri la un pret acceptabil, dar de calitate.

Un alt atu al acestor ceasuri, fie ca vorbim de ceasurile pentru femei, fie ca vorbim de cele pentru barbati, este versatilitatea lor. Astfel, nu numai ca investesti o suma rezonabila, dar poti purta ceasul ales in mai multe situatii.