Viata

Cum alegem uscatorul de par potrivit?

Uscatorul de par este acel accesoriu pentru ingrijirea personala fara de care o femeie nu poate supravietui. Alegerea unui uscator de par potrivit poate fi de cele mai multe ori o situatie destul de stresanta, avand in vedere faptul ca podoapa capilara este o arma de seductie si aspectul acestuia este foarte important. Uscatorul de par dispune de un ventilator care trage aerul in interior si il impinge spre exterior. Independent de acesta, aparatele mai au si un element de incalzire care este diferit de la aparat la aparat. Atunci cand ne gandim la sanatatea parului si la aspectul acestuia este important sa alegem un produs de calitate. Elementul de incalzire este un factor important de care trebuie sa tinem cont. Acesta este cel care influenteaza calitatea aerului si poate afecta parul. Elementele ceramice folosesc raze infrarosii pentru incalzirea parului, in schimb ce elementele alcatuite din turmalina incalzesc parul uniform isi il ajuta sa-si pastreze aspectul sanatos si stralucitor.

Puterea este esentiala atunci cand vorbim de un uscator profesional. Un uscator de par cu o putere mai mare usuca mai repede parul, insa nu este foarte recomandat pentru persoanele cu parul fin si subtire.

Un produs de calitate permite reglarea temperaturii, asadar un uscator potrivit ofera mai multe trepte de reglare care pot ajuta la realizarea unor schimbari pentru par. Desi nu joaca un rol esential, accesoriile cu care sunt dotate unele uscatoare de par pot fi, la randul lor, o parte importanta care sa influenteze alegerea. Cu ajutorul acestora puteti sa va aranjati parul in diferite moduri, reusind sa adoptati de fiecare data un look diferit, extrem de atragator.

Un uscator potrivit face minuni pentru podoaba capilara. Pentru a evita deteriorarea parului este important sa tineti cont de criteriile expuse mai sus atunci cand va ganditi sa cumparati un produs profesional care sa va ofere numai avantaje.

foto: hairshop.lv