Life

Cum functioneaza un cuptor incorporabil destept?

Cuptoarele incorporabile inteligente au devenit o alternativa foarte populara la cuptoarele obisnuite in ultimii ani, dar care sunt exact acele lucruri particulare care transforma un cuptor incorporabil intr-unul “inteligent?”.

Cum functioneaza un cuptor incorporabil “inteligent?”Cuptor incorporabil

Un cuptor incorporabil inteligent iti permite sa te conectezi la alte aparate inteligente din interiorul casei tale, inclusiv la telefon si la aplicatiile telefonului, la programul Alexa al lui Amazon, la masinile de spalat vase inteligente, precum si la cuptoarele cu microunde si multe altele.

Acest lucru ca poti oferi anumite instructiuni cuptorului inteligent oriunde te-ai afla, fara a fi nevoie sa setezi aceste instructiuni exact pe cuptor. De exemplu, aceasta inseamna ca ai putea cere cuptorului pe care il detii, folosindu-te de smartphone, sa incalzeasca mancarea cand esti in drum spre casa de la munca, astfel incat aceasta sa fie pregatita si calda atunci cand ajungi acasa.

Cuptoarele incorporabile inteligente ofera, de asemenea, si o gatire mai inteligenta, mai rapida si uniforma. Aceste tipuri de cuptoare au anumite presetari pentru diferite tipuri de alimente, aspect care va oferi automat cele mai bune rezultate. De exemplu, vor exista setari specifice pentru anumite functii cum ar fi gatitul de pizza, paine prajita, coacere, alimente care trebuie prajite, gatire lenta etc.

In plus, cuptoarele inteligente iti pot aminti setarea pentru urmatoarea utilizare, economisind astfel timp cat si efortul de a iti aminti tu insuti despre acest aspect.

Cat de mult costa un cuptor incorporabil inteligent?

Pretul unui cuptor incorporabil inteligent variaza in functie de marca, dar in general cuptoarele inteligente costa in jurul valorii de 1200-2500 RON.

De ce sa cumperi un cuptor incorporabil inteligent?

In cele din urma, un cuptor incorporabil inteligent iti va face viata mult mai usoara, economisind atat timp cat si anumite “eforturi” in plus depuse de tine pentru a realiza anumite sarcini esentiale in bucatarie.

Aceste cuptoare incorporabile inteligente sunt usor de folosit si asta inseamna ca poti fi extraorganizat. De asemenea, daca esti un gurmand si adori sa gatesti dar si sa mananci si doresti mereu ca mancarea pe care o prepari sa aiba un gust minunat, functiile de gatit suplimentare prestabilite iti permit sa gatesti mancarea intr-un mod foarte precis, ceea ce inseamna automat o hrana mai buna.

Cuptoarele inteligente au, de asemenea, o functie de autocuratare care te va ajuta de multe ori atunci cand esti pe fuga. Cu toate acestea, este nevoie de o curatare profunda, cam odata sau de doua ori pe ani.