Pasiuni

Cum iti dai seama ca acea relatie nu este pentru tine

Nu iti atinge astepatarile

Perfect ilustrata prin alocatia lor de a flirta, dar nu a ta, o relatie este un parteneriat egal si de aceea asteptarile ar trebui sa fie respectuoase si reciproce. Daca acestia pot anula, flirta, vor sex, va suna la orice ora sau au alte asteptari pe care nu le doriti atunci stiti, va vor, dar numai pentru motive egoiste.

Doar aratand afectiune in particular

Uneori, PDA se imbolnaveste usor, dar exista o diferenta intre a avea constiinta sociala si a dori sa ascunzi ceva. Doar a arata afectiune in privat este din urma, imi pare rau sa spun ca doreste usurarea fizica si emotionala a unei relatii, dar nu lasa lumea sa stie. O scuza usoara „fara siruri atasate” pentru a explora alte optiuni fara constiinta vinovata.

Suflarea fierbinte si rece

Totul merge excelent (sau asa ai crezut tu) si, dintr-o data, ai ramas citit timp de 2 zile – despre ce naiba este vorba ?! Retragerea cand lucrurile par a merge bine este o modalitate sigura de a semnala ambivalenta si frica de intimitate. Nu este corect sa fii prioritatea cuiva intr-o zi si fara sens in ziua urmatoare.