Life

Cum ne intarim sistemul imunitar – I

Sistemul imunitar este prima linie de aparare impotriva oricarui invadator care preia sanatatea si bunastarea voastra. Obtinerea unui impuls nu este o sarcina monumentala, dar, din nou, exista mai multe modalitati de a submina functionarea acesteia.

Pe de o parte, avem obiceiuri simple, sanatoase, care constituie fundamentul prevenirii bolilor. Pe de alta parte, vedem comportamentul nepasator care poate provoca rau asupra corpului. In ultimul caz, este mai probabil sa prindeti un virus, dar si mai putin capabil sa il combateti.

Asadar, este timpul sa va dati seama ca ceea ce mancati, cat dormiti si felul de obiceiuri pe care le stabiliti au un rol crucial in imbunatatirea sistemului imunitar.

Lasati-va buna dispozitie
Multi oameni considera ca starea noastra de spirit are un impact profund asupra sistemului imunitar. Credeti sau nu, chicotirea si rasul este mai mult decat semne de poveste despre cat de amuzat sunteti: Aceste lucruri ridica nivelul de anticorpi din sange, precum si celulele albe din sange.

Aceasta inseamna ca sistemul dvs. este mai bine echipat pentru a face fata bacteriilor si virusurilor. In plus, nivelurile de anticorpi din nas si ale cailor respiratorii sunt crescute, astfel pastrand germenii la liber. Un alt studiu a descoperit ca activitatile care se simt bine precum cantatul cresc si productia de anticorpi in organism.