Life

Cum să încetezi să rămâi pe loc

Cu siguranță nu sunt nici prima, nici ultima persoană care credea cândva naiv că se va iubi cu adevărat pe ea însăși atunci când totul în viață va fi corect și când toate obiectivele ei sunt îndeplinite. Desigur, maturizarea ne învață că acest tip de gândire este complet greșit și naiv și, de fapt, nu suntem niciodată complet satisfăcuți de viața noastră și există întotdeauna ceva în neregulă cu noi. Se pare că iubirea se întâmplă atunci când facem contrariul. Viața are sens doar atunci când învățăm să ne iubim pe noi înșine.

Mai jos, citiți atitudinile necesare pe care trebuie să le acceptați, să învățați să vă acceptați și să vă iubiți, cu toate defectele și virtuțile voastre. Trebuie să ne transformăm pe noi înșine și să facem schimbări importante ale vieții. Înainte de a începe acest proces de transformare, luați în considerare oprirea de a face lucruri care vă rețin. Iată o listă scurtă a ceea ce nu ar trebui să faci de acum încolo:

Încetează să te condamni
Nu vă trăiți viața cu ură în inima voastră. Până la urmă, te vei răni mai mult decât oamenii pe care îi urăști. Iertarea nu înseamnă doar să spui: „Ceea ce ai făcut este bine.” Iertarea înseamnă: „Nu voi lăsa ceea ce am făcut pentru totdeauna să-mi perturbe fericirea. În iertare se află răspunsul … ”Iartă-te, găsește pacea, fă parte din ea! Și amintiți-vă, iertarea nu este doar pentru alți oameni, este cu adevărat și pentru voi. Trebuie să vă iertați, să continuați și să încercați mai bine data viitoare.

Nu îți mai face griji pentru vechile greșeli
Putem să iubim persoana greșită și să plângem pentru lucruri rele, dar oricât de rău mergem, un lucru este cert, erorile ne ajută să găsim persoana potrivită și lucrurile potrivite pentru noi. Cu toții facem greșeli, avem luptele noastre și ne plângem de unele lucruri din trecut. Dar nu ești greșeala ta, nu ești lupta ta, ești aici și ACUM și ai puterea să-ți modelezi ziua și viitorul. Totul, chiar și cel mai mic lucru care vi s-a întâmplat în trecut, v-a pregătit pentru momentul care urmează să vină. Să fie momentul acela acum!

Nu mai petreceți timpul cu oamenii greșiți
Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu cineva care îți strică fericirea și te face să te simți rău. Dacă cineva te vrea în viața acestora, va face ceva spațiu pentru tine. Nu trebuie să lupți pentru spațiul respectiv. Nu insista niciodată pe cineva care îți supraestimează în mod constant valoarea. Și amintește-ți, prietenii tăi nu sunt cei care sunt cu tine doar atunci când te afli la cea mai bună variantă a ta, ci cei care sunt alături de tine când este cel mai greu.

Nu mai fi ceva ce nu ești
Una dintre cele mai mari provocări din viață este să fii tu într-o lume care încearcă să te facă să fii la fel ca toți ceilalți. Întotdeauna va fi cineva mai bun, mai deștept, mai tânăr, dar nu vor fi niciodată TU. Nu vă schimbați pentru a-i face pe oameni să vă iubească. Fii tu însuți și oamenii te vor iubi.

Nu mai fi nerecunoscător
Oricât de mult sau puțin ai avea în fiecare zi trezește-te cu recunoștință. Undeva, cineva luptă cu disperare pentru ceea ce ne asumăm. În loc să te gândești la ceea ce îți lipsește, încearcă să-ți amintești tot ce ai și ceea ce le lipsește altora. În viața noastră, ajungem la lucruri care merităm și care ne vor învăța anumite lecții. Dacă crezi constant că meriți ceva mai bun și mai mult, nu vei învăța niciodată ce este necesar.