Viata

Fără perdea: Ai sau n-ai experiență, faci bani mulți din videochat la Enjoy!

Principiul meritocrației este aplicat multor domenii de activitate, iar studioul de videochat Enjoy din Bacău nu face notă discordantă. Totuși, această arie de activitate tratează printr-o optică ușor diferită lipsa de experiență a modelelor, valorizând-o și răsplătind-o prin traininguri complexe care le formează pe candidate în conformitate cu principiile și cultura organizațională a studioului de videochat din Bacău.

La Enjoy Studios, experiența (chiar) NU este un must, ci doar un avantaj

Atât în Bacău, cât și la nivelul multor orașe din țară, inclusiv în Capitală, lipsa de experiență într-un domeniu sau altul este privită ca un minus care diminuează oportunitățile de carieră ale tinerelor de 18 ani sau mai mult. Astfel că, în timp ce companii de renume refuză șansa de a colabora cu tinere talentate, cu skill-uri puternice în zona de videochat, studioul Enjoy le oferă acestora posibilitatea de a face performanță prin joburi în cadrul cărora se formează ca profesioniste și femei puternice și independente.

Studioul recrutează constant băcăuance cu și fără experiență în videochat, oferind șanse egale tuturor tinerelor care vor să facă bani mulți de la 18 ani. În acest fel, tinerele mai puțin norocoase, cărora nu le-au fost permise oportunități de angajare după finalizarea studiilor, au posibilitatea să câștige de la câteva sute la mii de dolari pe perioada de lucru. Veniturile acestora depășesc și cu până la cinci ori mai mult salariul minim pe economie, ceea ce se traduce printr-un stil de viață luxos, lipsa grijilor și datoriilor și investiții într-un viitor mai bun.
Joburi pe bani mulți de la 18 ani pentru băcăuancele fără experiență

Experiența nu este totul atunci când discutăm de joburi bine plătite. Pentru ca principiul meritocrației să funcționeze așa cum trebuie, Enjoy Studios pune accentul pe skill-urile, ambiția și determinarea fiecărui model alături de care colaborează. Acestora li se oferă șansa să “arate ce pot” în cadrul trainingurilor pe durata cărora sunt remunerate cu un bonus de 100%.

Chiar și fără experiență, modelele pot ajunge la încasări de peste 1.000 de dolari pe lună, dacă am aduna toate bonusurile oferite de studio, respectiv bonus de weekend, de recomandare, de depășire a procentelor impuse pe perioada de lucru și multe altele. În plus, modelele sunt bonusate cu o majorare de 5% în perioadele în care studioul funcționează la capacitate maximă.

Astfel de joburi sunt vacante pentru băcăuance cu vârste de la 18 ani care își doresc să fie independente financiar sau să își sprijine familiile. În primele luni de activitate, acestea ajung să câștige cu mult peste veniturile totale ale familiei, lucru care poate doar să le bucure atunci când nevoi sunt multe, dar soluții puține.

Un aspect important de menționat în cazul tinerelor care nu au mai lucrat până la acest moment îl constituie perioada de acomodare. Astfel, din prima zi în care ajung la studio, modelele debutante parcurg un training, cu o durată între 3 – 14 zile lucrătoare, în timpul căruia sunt învățate cum să practice această meserie în acord cu cerințele și noutățile din piață.
Mai exact, băcăuancele învață să facă videochat în fața camerelor web de înaltă performanță, în dormitoare de lux accesorizate în stil glamour și elegant care dispun ce facilități ce le asigură confortul pe durata turelor de zi și de noapte. Cei mai buni traineri puși la dispoziția modelelor vor face ca lipsa de experiență să fie monetizată în bani mulți și o carieră de succes.

Ai, n-ai experiență, faci bani mulți din videochat la Enjoy Studios. Studioul pune la dispoziția tinerelor care vor să devină independente financiar joburi bine plătite, completate de facilități unice. Oferta irezistibilă a joburilor la Enjoy Studios este pusă în valoare de numeroasele bonusuri acordate în funcție de performanțele și realizările modelelor încă din prima zi la noul lor job.