Life Pasiuni

Femeie versus puştoaică

Tu ca bărbat trebuie să ai lângă tine o femeie. O femeie puternică. Femeia iţi este oglindă. Femeia cu care tu te arăţi trebuie sa te reprezinte. Trebuie să-ţi facă plăcere să o prezinţi prietenilor. Trebuie să nu-ţi fie ruşine cu ea.

Tu, bărbat bine, 30-35 de ani, stai bine pe buzunar, casa ta, afacerea ta. Păi femeia de lângă tine trebuie să fie la fel. Nu ai cum să te indrăgosteşti de o fata de 20 de ani, venită din provincie (să se aprecieze faptul că nu am zis de la ţară) la ASE. In primul rând pentru că nu este FEMEIE, este o fată. Ţie iţi trebuie o femeie tati, poate chiar cu afacerea ei, o femeie care să ştie să se imbrace, o femeie care să ştie când să fie sexy şi când să fie frumoasă. O femeie care să te provoace, să se joace cu mintea ta. O femeie care să ştie când să tacă şi când să vorbească şi ce să vorbească. O femeie care la o adică se poate descurca şi singură.

Nu poţi tu, mare şmecher la 30-35 să te prezinţi cu o puştoaică din provincie (iar trebuie sa apreciaţi) imbrăcată non stop in pantaloni până la fund, maiou şi sandale sau papuci. Cu o puştoaică te poţi distra, o noapte, două, trei, dar parcă tot nu eşti bărbat. Bărbat eşti atunci când ai lângă tine o femeie la fel de puternică şi la fel de sigură pe ea ca şi tine.

Ne revedem peste 9-10 ani când probabil o să vă şi arăt o femeie puternică.