Fără categorie

Nimic nu este permanent

Lucrurile nu sunt niciodată permanente. S-ar putea să fii în știri azi, dar mâine ai să fi uitat. Oamenii ar putea vorbi despre realizările tale astăzi, dar se vor opri curând. Orice vă oferă fericire chiar acum, s-ar putea să nu vă garanteze fericirea în viitor. Astfel, există întotdeauna lucruri noi și nu trebuie să vă lăudați cu tot ce aveți, deoarece acesta vor dispărea înainte să vă dați seama.

Nu credeți niciodată toate laudele pe care le auziți.

Poți fi întotdeauna mulțumitor atunci când cineva te apreciază, dar ar fi mai bine pentru tine dacă nu le crezi complet. Altfel, ai înceta să crești și să îți exersezi aspectele pozitive. În curând, vei ajunge să le pierzi. Singura modalitate de a avea succes este să vă dați seama că, în timp ce alții ar putea aprecia munca dvs., puteți face întotdeauna mai bine.

Ai un adevărat prieten cel mai bun.

Nimeni nu este mai rău decât un fals prieten. Ar trebui să ai mereu câțiva tovarăși care îți spun adevărul despre personalitatea ta, chiar dacă este amar. Dacă ascultați părerile celui mai bun prieten, nu ați simți niciodată că aveți cele mai bune „opinii”. Având prieteni buni care nu se tem să vă spună unde greșiți și ce puteți îmbunătăți este foarte important. Trebuie să păstrați în siguranță acele tipuri de prietenii.

Introspecție despre deficiențele tale.

Nu este o idee bună să fiți prea autocritici, dar din când în când, este mai bine să aruncați o privire asupra defectelor dvs. și să știți că trebuie să le schimbați sau să le acceptați. Defectele tale te fac să-ți dai seama că nu ești perfect și că întotdeauna vei avea ceva la care să lucrezi. Te-ar ajuta să îți păstrezi ego-ul sub control, deoarece doar așa vei ajunge să știi că nu ești cel mai bun la toate.