Life

O minte pozitiva aduce succesul

Pe masura ce imbatranim si visurile noastre tind sa se starpeasca, incepem sa construim credinte limitative precum, da; Nu pot zbura sprecer. Pai, bine, poate ca nu poti (decat daca esti prea stralucit pentru a veni cu niste aripi tehnice), dar exista modalitati de a sti ce poti obtine. Nu trebuie sa credeti ca nu puteti face ceva, deoarece, daca va veti impinge prin toate provocarile, s-ar putea sa reusiti.

„Cand am nevoie de cel mai bun sfat, vorbesc cu mine”.

Este posibil sa fi auzit citate similare cu aceasta nota si s-ar putea sa arate ca o persoana este aroganta, dar, in realitate, este cea mai buna modalitate de a castiga incredere. Cand vorbesti cu tine in fata oglinzii, s-ar putea sa te simti nebun, dar vorbind cu noi insine ne poate stimula schimbarile de dispozitie, ne poate face mai destepti si chiar ne putem imbunatati memoria. Cu toate acestea, trebuie sa va asigurati ca atunci cand vorbiti cu voi insiva, ramaneti pozitiv, deoarece va va afecta doar raspunsul neurobiologic.

Gandeste pozitiv

Chiar daca este important sa iei in considerare tot ceea ce iti vine in minte, trebuie sa scoti la iveala alte cinci pozitive. Pregatirea negativa te poate ajuta sa iti dai seama ce ar trebui sa imbunatatesti la tine sau cum ar trebui sa actionezi in orice situatie negativa, dar nu te ingaduie adanc in vreun gand negativ, deoarece ar putea deveni prea puternic si sa iei controlul asupra tuturor emotiilor tale. S-ar putea sa nu mai poti vedea care sunt aspectele tale pozitive.