Fără categorie

O relatie platonica – o relatie pentru toata viata – IV

Invatarea comunicarii
Prietenii apropiati isi pot spune orice, iar o prietenie stransa cu un membru al sexului opus va poate ajuta sa vedeti cum comunica sexul opus. Prietenii platonici va permit sa va dezvoltati abilitatile emotionale si sociale intr-un cadru stabil emotional.

Fara socrii sau angajamente familiale, dar toate beneficiile
S-ar putea sa-ti iubesti prietenul platonic ca un frate sau o sora. Ar putea fi la fel de speciali sau de sustinatori ca un parinte, dar din moment ce nu sunt o ruda de sange, ti-au intins o mana de ajutor in momentele de nevoie sau in timpul disputelor familiale.

Un prieten platonic de lunga durata este probabil sa fie intampinat ca parte a familiei si tu ca parte a lor, dar nu exista nicio presiune pentru a vizita familia prietenului tau spre deosebire de relatiile intime. Este putin probabil ca familiile extinse sa complice prietenii platonice in acelasi mod in care familiile pot complica unele relatii de dragoste.

Aventurand prin viata impreuna
O prietenie platonica inseamna ca ai intotdeauna pe cineva cu care sa treci prin viata. Ca orice prieten apropiat, prietenul tau platonic iti va fi alaturi prin bine si rau. Ei vor sarbatori maximele si te vor sprijini in timpul minimelor.

Si daca aveti o parte aventuroasa si o prietenie construita in aer liber sau distractie, atunci nu va puteti opri sa construiti impreuna un catalog de amintiri. Indiferent daca va place drumetiile, explorarea sau vizionarea neclintita a Netflix, puteti conta pe cel mai bun prieten platonic pentru a va rasfata!