Pasiuni

Opinii despre filmele recente

1. Tocmai ce am văzut o reclamă la tocmai.ro. Oricine a văzut măcar un episod din Umbre ştie că Văru nu mai are cum să joace in reclame. Oricine a văzut măcar un episod din Umbre ştie că atunci când Văru zice că te rezolvă, păi omu’ te rezolvă, nu se joacă cu telefonul şi intră să iţi vândă căruciorul de copii. Mai degrabă ar intra să-ţi vândă organele.

2. Tocmai ce am văzut trailerul oficial al filmului Hitman. Eu sunt mare gamer si m-am cam jucat niste Hitman la viaţa mea. Dezamăgire totală filmul. Păi când vreodată Hitman (THE SILENT ASSASSIN) face bahaos in mijlocul oraşului. Când vreodată face Hitman mişcări d-alea nebune ca al lui Neo pentru a evita gloanţele. Niciodată.

3. Tocmai mi-am dat seama de un lucru minunat pe care noul film Fifty Shades of Gray il face pentru mine. Pentru noi toţi, de fapt. Există două tipuri de fete, unele deştepte şi puternice care in pat se dezlănţuie şi unele care nu sunt deştepte şi puternice şi nu se dezlănţuie in pat. După ce vor vedea filmul, vor face şi ele mare haos in pat pentru că na, aşa o să fie la modă. O să vadă cât de bine s-a simţit aia şi o să işi dorească şi ele asta. Aşa că…big up pentru Fifty Shades of Grey.

4. Tocmai am dat la televizor peste emisiunea Burlacul. Şi l-am văzut pe Burlacul şi mi-am dat seama că il cunosc de undeva şi nu ştiam de unde. Aşa că…duie Mon-Den.