Pasiuni

Paco Rabanne Olympea sau Lancome La Vie Est Belle?

Alegerea parfumului potrivit este o actiune complexa. Dincolo de mirosul care trebuie sa ne atraga, foarte important este ca respectiva aroma sa se potriveasca cu personalitatea noastra. Practic, atunci cand pulverizam un parfum pe piele, ne invaluim pielea cu acel miros care vorbeste despre esenta noastra, dar si de felul in care ne proiectam in societate.

Anul 2018 a fost un an avantajos pentru firmele care comercializeaza si marci de parfumuri. Atat barbatii cat si femeile din Romania au cautat, in magazinele online sau cele de specialitate acele parfumuri care sa li se potriveasca. Multi dintre acesti clienti opteaza pentru doua semnaturi: una potrivita pentru zilele de vara, alta pentru cele de iarna.

Paco Rabanne Olympea sau Lancome La Vie Est Belle? Care este preferatul tau?

Analizand tendintele in materie de cumparare de parfumuri ale anului 2018, se poate observa ca, atat in mediul online, cat si in magazinele de specialitate, Paco Rabane Olympea si Lancome La Vie Est Belle au facut parte din topul preferintelor femeilor din Romania.

De ce Paco Rabanne Olympea este preferat de multe romance?Paco Rabanne Olympea

Aceasta esenta de la Paco Rabanne este facuta pentru femeile puternice si in acelasi timp feminine. Numele sau evoca intr-o maniera sugestiva o poveste a unei femei care stie cum sa intre in contact cu zeita din ea. Notele florale, puternice sunt indulcite de aroma de vanilie, creand un miros intens potrivit de a fi purtat atat ziua, cat si noaptea. Multi cunoscatori ai acestei industrii sustin ca parfumul Paco Rabanne Olympea este “perechea perfecta” a parfumului Paco Rabanne Invictus, esenta masculina cea mai cunoscuta din marca Paco Rabanne.

De ce Lancome La Vie Est Belle este o esenta preferata de multe romance?Lancome La Vie Est Belle

Parfumul La Vie Est Belle este una dintre cele mai celebre semnaturi ale marcii Lancome. Ca si in cazul parfumului Olympea, numele este ales cu atentie, evocand exact esenta vietii frumoase pe care o doresc femeile elegante si rafinate, care nu sunt facute pentru jumatatile de masura. Aroma care a consacrat acest parfum in mintea femeilor din Romania care se potrivesc acestui arhetip este irisul, delicata si totusi intensa. Parfumul se usuca intr-o maniera rafinata, prin nuantele de migdale, vanilie si boabe de tonka.

Ce fel de femei aleg sa poarte cele doua parfumuri in topul vanzarilor in anul 2018?

Putem privi arhetipurile feminine care sunt facute pentru aceste doua esente ca fiind doua surori. Esenta parfumului Paco Rabanne Olympea este destinata surorii mai mici, care este deopotriva ludica, dar si intensa, cu anumite momente in care se simte rebela, dar si clipe in care este copilaroasa. Ea se plimba in lume tinandu-si de brate sora mai mare, femeia facuta pentru a purta esenta parfumului Lancome La Vie Est Belle, serioasa si rafinata, cu o privire directa si parul strans intr-un coc lejer, dar care in acelasi timp stie cand este nevoie sa isi desprinda acest coc si sa isi lase parul sa cada liber pe umar, acceptand invitatia surorii ei mai mici de a alerga liber spre cele mai inalte culmi.