Fără categorie

Revista Blair-tot ce trebuie sa stii despre tendintele in moda

In prezent, foarte multe femei din Romania isi doresc sa se imbrace urmand anumite tendinte stabilite in moda, fara insa a epata. Dincolo de aceste tendinte in moda, scopul lor este sa isi gaseasca acel stil al lor, care sa le individualizeze.
Deoarece traim pe fuga, intr-o societate a vitezei, nu mai avem atat de mult timp sa cumparam reviste de moda de la magazine si sa le rasfoim in tihna, altfel ca pentru multe romance, “salvarea” vine din urmarirea anumitor reviste online. Practic, cu acces la internet, putem citi articole legate de tendintele in moda in drum spre birou sau cand ne intoarcem acasa de la munca.

Revista Blair-tot ce trebuie sa stii despre tendintele in moda

O astfel de revista online de moda este si revista Blair. Foarte multe romance se declara multumite de continutul postat in aceasta revista, precum si de interfata si design-ul accesibile.
Aici, romancele interesate de tendintele in moda pot descoperi anumite sugestii despre cum pot purta anumite haine si accesorii adeseori privite ca fiind banale intr-o maniera noua si interesanta, la “moda”.

Despre ce poti citi pe revista Blair?

 

party

In cadrul acestei reviste online, cititoarele pot naviga prin mai multe subcategorii, in functie de interesele lor, de anumite situatii particulare in care se afla si mai ales de stilul lor. Unele femei adopta un stil mai casual, altele unul mai elegant chiar si in contextul in care nu se pregatesc pentru o intalnire oficiala. Revista Blair ofera continut relevant si pentru una, si pentru cealalta.
Iata cateva dintre categoriile de tendinte in moda pe care le acopera revista Blair!

Fii stralucitoare la orice petrecere
Fie ca esti precum un fluture social si adori sa iti etalezi tinute elegante, la moda, la petrecerile la care participi, sau ai fost invitata la o astfel de petrecere unde este esential sa ajungi, vei gasi tot felul de sugestii despre cum sa te imbraci la astfel de ocazii mondene.
Cand vine vorba despre petreceri, este foarte important sa stii cum sa fii atragatoare fara a cadea in ridicol. In acest context, este foarte important sa stii cat sa dezvalui si mai ales cum anume sa dezvalui pentru a iti scoate in evidenta calitatile, nu acele imperfectiuni ale corpului.

Descopera tendintele in moda ale vietii de zi cu zioffice
Dincolo de aceste situatii speciale si mondene, in general trebuie sa descoperim cum sa ne imbracam frumos in contexte familiare, cotidiene. Oricat de mult am vrea ca viata noastra sa fie traita pe ritmul anumitor melodii de la petreceri, de obicei este traita pe ticaitul ceasului de la birou.
In acest context, poti gasi numeroase idei despre cum sa te imbraci in anumite situatii ale vietii de zi cu zi si mai ales cum poti transforma aceasta parte casual, obisnuita, intr-una care sa te reprezinte si mai ales care sa fie in armonie cu anumite tendinte in moda. Vei putea astfel sa atragi privirile si anumite laude nu numai cand te duci la o petrecere, ci si cand te duci la munca.