Pasiuni

Sapte motive sa cumperi o boxa portabila

Te-ai gandit ca, printre alte gadgeturi, ar fi cazul sa iti cumperi o boxa portabila? Iata 10 motive pentru care aceasta achizitie merita:

1.Portabilitatea

Iti poti aduce muzica cu tine oriunde te-ai afla! Exista difuzoare pe care le poti folosi chiar si in dus, cu care poti campa, ori merge cu bicicleta. Gandeste-te cum ar fi sa ai toate melodiile preferate la indemana, oriunde ai fi.

2.Partajarea sociala

Ne place sa ne impartasim muzica, astfel incat boxele portabile sunt bune pentru pentru reuniuni de familie, pentru petreceri mici sau mari. Exista unele boxe care permit ca mai multe surse de muzica sa se reuneasca, ori care au aplicatii care pot permite utilizatorilor sa partajeze muzica, pentru a crea o lista de redare la petreceri.

3.Alegerea stilului de viata

Aceste boxe sunt proiectate pentru orice ai in minte. Se pot aseza la contorul de bucatarie, la locul de munca din constructii, la plimbari cu barca, in tabara, unele fiind robuste si dure, rezistente la apa si murdarie. In schimb, unele sunt elegante. Alegerea iti apartine, in functie de stilul propriu!

4.Calitatea sunetului

Poti avea un singur difuzor, multi oameni sunt multumiti de asta, sau poti avea un sistem 2.1 de sunet. Unele boxe au un difuzor de canal de dreapta si stanga, plus un subwoofer cu radiatoare de bas.

5.Alegerea design-ului

Exista atat de multe stiluri, culori si forme diferite, incat cu siguranta vei gasi ceva care sa se potriveasca gustului tau.

6.Spatiul

Boxa portabila iti permite sa ai toate melodiile tale preferate la indemana. Poti reda muzica stocata pe dispozitivele tale, ori in unele cazuri poti difuza muzica prin telefon sau partaja gratuit liste de muzica. Au disparut zilele in care trebuia sa stocam muzica pe CD-uri. Unele difuzoare folosesc carduri microSD, astfel incat nu trebuie intotdeauna sa folosesti telefonul mobil sau alte dispozitive.

7.Libertatea

Durata de viata a bateriei la unele modele este atat de lunga incat poti folosi difuzorul mult timp. Multe dintre difuzoare iti permit sa incarci dispozitivul, intrucat bateria din acestea va dura mai mult decat bateria din aparat.