Pasiuni

Semnele mixte intr-o relatie

Semnalele mixte pot fi o alegere constienta pentru a testa apele si a se baza in elementele de baza ale unei relatii sau o expresie inconstienta a modalitatilor de auto-sabotare a cuiva de a evita intimitatea din cauza … stilurilor de atasament complicate …

Semnalele mixte inseamna in esenta ca expeditorul nu stie ce doreste, asa ca incearca sa obtina tot ce este mai bun din ambele lumi; el doreste afirmarea, oportunitatea si avantajele unei relatii, dar nu doresc niciun angajament explicit, iar detasamentul nepatat este modul lor de a va anunta.
Si pe scurt, ce inseamna? Inseamna ca iti pierzi timpul.

Cuvintele si actiunile nu se potrivesc

„Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele” nu ar putea fi niciodata mai aplicabile. Nu este nimic mai confuz atunci cand spun un lucru, ci actioneaza in mod opus complet – este infiorator! Cand ascultati aceasta zicala amintiti-va ca serviciul de buze se termina rar in fericire. Ai incredere in actiunile lor, chiar daca nu este ceea ce vrei sa crezi.

Flirtarea cu alte persoane

Poate ca cel mai dureros semnal mixt este cautarea altor oameni atunci cand * in principiu * iesiti. Flirting-ul poate fi dificil de definit, dar daca comportamentul lor este clar peste linie, este indicativ ca nu sunt pregatiti sa se stabileasca si nu pot crea curajul de a exprima asta.

… dar sa fii gelos daca te comporti in mod similar

Ei nu pot sa aiba tortul lor, sa nu-l manance si sa fie suparati cand scoateti firimiturile. Indiferent daca flirtezi sau nu, faptul ca potentialul partener te va confrunta cu privire la comportamentul tau atunci cand face exact acelasi lucru este un semnal clasic mixt ca nu doresti sa te angajezi in exclusivitate, ci doresti sa ramai agatat acolo pentru ei.