Viata

Trecand de la prieteni platonici la intalniri – III

Unii prieteni platonici ajung sa experimenteze in mod natural alte forme de intimitate precum sarutarea, intalnirile, prietenii cu beneficii sau chiar relatiile de dragoste pe termen lung. Totul face parte din cresterea si navigarea in complexitatile vietii si nu trebuie sa afecteze o prietenie sanatoasa.

Prietenii platonici isi pot schimba dinamica relatiei, data si pot reveni la a fi prieteni pe termen lung.

Cele mai bune parti despre o relatie platonica
O relatie platonica stransa si semnificativa poate fi o mare binecuvantare, adauga valoare vietii tale si, ca orice prietenie buna, aduce multa valoare si bucurie! Pentru heterosexuali, in special, o relatie non-intima profunda si semnificativa cu sexul opus poate preda multe lectii de viata critice – toate utile pentru construirea altor relatii de dragoste sanatoase si intalniri!

Intelegerea sexului opus
Pentru heterosexuali, relatiile platonice pot oferi informatii despre sexul opus. Puteti discuta despre problemele legate de intalniri sau relatii si puteti obtine cele mai bune cunostinte din interiorul unei persoane care are in inima interesele voastre.

Daca te intalnesti activ, prietenul tau platonic va fi cel mai mare om de aripa – decodificand mesajele sau oferindu-ti o directie usoara in directia corecta atunci cand vine vorba de a naviga in lumea intalnirilor si a tot ceea ce vine cu ea.